کرمانشاه- رئیس کل دادگستری کرمانشاه با اشاره به نظارت بر رفتار کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: تمام رفتارهای کاندیداها قبل و بعد از انتخابات رصد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی بعد از ظهر یکشنبه در همایش پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی که در سالن جلسات با حضور نامزدهای حوزه‌های مختلف این استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین ارکان یک کشور جمهوری برگزاری انتخابات است.

وی افزود: در طول عمر پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه انتخابات برگزار شده در یک فضای رقابتی سالم و با مشارکت حداکثری مردم بوده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه یکی از اهداف دشمن سرد شدن فضای انتخابات پیش رو است، بیان کرد: اولین رویکرد مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات باید حضور حداکثری مردم باشد چرا که این حضور ناامیدی و خنثی‌سازی همه توطئه‌های دشمنان را در پی دارد.

کرمی ادامه داد: دشمنان به خوبی می‌دانند که حضور و مشارکت مردم در انتخابات مهر تأییدی بر نظام مقدس جمهوری اسلامی است لذا فضای مجازی و رسانه‌ای خود را به شدت فعال کرده و حتی دستکاری در اینستاگرام هم مشهود است.

وی با بیان اینکه دشمنان هزینه‌های فراوان و برنامه ریزی‌های مختلفی را با قصد بازی با افکار جامعه با هدف سرد شدن مردم از انتخابات انجام داده است، تاکید کرد: این مردم با وجود رنج‌ها، سختی‌ها و هزینه‌های مالی و جانی همواره پای این نظام بوده و هستند.

کرمی با بیان اینکه وظیفه مجلس قانون‌گذاری و مشخص کردن اهداف کشور است، تاکید کرد: بنابراین کاندیداها وعده‌هایی که به مردم می‌دهند باید مراقب باشند در حیطه وظایف خود باشد چرا که بعد از انتخابات مردمی که می‌بینند این وعده‌ها عملی نشده علاوه بر اینکه ناامید می‌شوند نسبت به مسئولین نیز بدبین می‌شوند.

به گفته وی، رویکرد کاندیداهایی که به فضای انتخابات وارد شده‌اند باید با آگاهی کامل باشد و قوانین مربوطه را مطالعه کرده باشند.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با بیان اینکه هرچه به روز انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم فضا احساسی‌تر می‌شود، خاطرنشان کرد: این امر طبیعی و گاهی لازمه یک انتخابات پرشور است اما این فضای احساسی یک پاشنه آشیل دارد که ممکن است فردی فراتر از آن عمل کند و به تهمت و افترا نسبت به رقبا روی آورد.

کرمی اضافه کرد: نسبت دادن تهمت و افترا نه تنها بی‌اخلاقی بوده بلکه جرم نیز هست و در جامعه اثر منفی دارد و قطعاً باعث بدبینی مردم نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: گاهی هواداران و ستادهای انتخاباتی یک کاندید حرف‌هایی مطرح و بیان می‌کنند که نه تنها رقیب انتخاباتی بلکه اصل کشور و نظام را هدف قرار می‌دهد، لذا شایسته است که کاندیداها بر امورات کارزار انتخاباتی خود خصوصاً در فضای مجازی نظارت و کنترل بیشتری داشته باشند.

کرمی با توجه به بافت این استان، تاکید کرد: کرمانشاه یک بافت طایفه‌ای و عشایری دارد، لذا باید کاندیداها در آستانه شروع تبلیغات و خصوصاً در مجالس خصوصی مراقب نوع گفتار خود باشند چرا که کوچک‌ترین توهین موجب شعله‌ور شدن آتش قبیله‌ای و طایفه‌ای می‌شود و دود آن به چشم همه می‌رود.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه وجود نظرات، سلایق طیف‌های مختلف در انتخابات را یک فرصت دانست و گفت: یقیناً منافع ملی و پایداری کشور ارجحیت دارد و حفظ آرامش، نظم و امنیت اولویت است.

وی با دعوت از کاندیداها به رعایت قانون، اخلاق و معرفی خود و برنامه‌هایشان، گفت: سرلوحه کار خود را منویات مقام معظم رهبری قرار دهند و از تبلیغات زودتر از موعد تعیین شده بپرهیزند چرا که قطعاً همه رفتارهای آنها قبل، حین و حتی بعد از انتخابات رصد می‌شود.