به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد قادرپور اقدم ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کارنامه قبولی استان در سال جاری به لحاظ بحث کمی و کیفی مراکز درمانی مدیریت درمان تأمین اجتماعی کردستان اظهار کرد: سیاست مدیریت درمان استان سطح بندی مراکز، کاهش پرداخت هزینه از جیب، راهبردی خدمات، اجرای نسخه نویسی الکترونیک و پزشک خانواده است و در این راستا اقدامات گستردهای انجام شده است.
وی با بیان اینکه امسال تا پایان آذر، ۹۴۳ هزار و ۷۷۱ نفر به صورت سرپایی در درمانگاهها و بیمارستانهای تأمین اجتماعی استان پذیرش و درمان شدند، بیان کرد: خدمات پاراکلینیک به ۷۷۴ هزار و ۹۱۹ نفر در سال قبل ارائه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کردستان یادآور شد: همچنین تعداد بستری شدگان افراد تحت پوشش در این مدت ۱۶ هزار و ۸۳۴ نفر است و سال قبل هفت هزار و ۳۷۳ فقره جراحی در استان انجام شد.
قادرپور اقدم افزود: ۸۴۶ مرکز طرف قرارداد بیمه تأمین اجتماعی در استان وجود دارد که در بخش درمان غیرمستقیم سه میلیون و ۹۵۳ هزار و ۲۶۱ بار مراجعه به مراکز طرف قرار داد انجام شد و در این راستا شاهد افزایش ۴۰ درصدی بودیم.
وی به نوسازی بافت قدیمی بیمارستان سقز پرداخت و اضافه کرد: احداث ام بی آر بیمارستان سقز برای زایمان ایمن با هدف کمک به جوانی جمعیت در ۳۷۰ مترمریع و چهار تخت فعال و ۷۵ میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.
وی از ۲ نوبته شدن درمانگاه کامیاران و تکمیل و راهاندازی درمانگاه دیواندره خبر داد و گفت: این موارد نیز در استان انجام شده و در شهرستان دهگلان نیز مناقصه ساخت درمانگاه دهگلان در دست اجرا قرار گرفته که در مرحله تعیین پیمانکار است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کردستان با اعلام اینکه درمانگاه قروه از فضای فیزیکی مناسبی برخوردار نیست، اضافه کرد: مجوز ساخت درمانگاه در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر اخذ شده است تا عملیات تفکیک از شعبه تأمین اجتماعی این شهرستان انجام شود.
وی تصریح کرد: سال گذشته این مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ۱۰۶ مورد و در سال جاری نیز ۲۱ مورد استخدامی داشت و ۲۶ بهمن جاری هم آزمون استخدام برای ۱۴۶ نفر در واحدهای تابعه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان برگزار میشود.