به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آقا بابایی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به انجام پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، اظهار کرد: ثبتنام از دانشجویان از ۱۴ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۸ این ماه نیز ادامه دارد همچنین متقاضیان باید تا تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ از مقطع کاردانی فارغالتحصیل شده باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری افزود: پذیرش دانشجویان در مقطع کاردانی نیز از امروز آغاز شده و تا تاریخ ۱۹ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر هفت مرکز فعال دانشگاه علمی کاربردی با ۳۶۳۲ دانشجو در سطح چهارمحال و بختیاری فعال است که از این تعداد ۲۰۶۲ دانشجو در مقطع کاردانی و ۱۵۷۰ دانشجو نیز در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند درواقع میتوان گفت ۴۳ درصد از دانشجویان این دانشگاه در استان مربوط به مقطع کارشناسی و مابقی مربوط به مقطع کاردانی است.
آقا بابایی با بیان اینکه از مجموع دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در چهارمحال و بختیاری ۲۸۴۲ نفر آقا و ۷۹۰ نفر خانم هستند، عنوان کرد: در حال حاضر ۵۲۴ مدرس در این دانشگاه وجود دارد و مقرر است ۳۲ نفر دیگر نیز به این تعداد افزوده شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز طرح آمایش آموزش عالی در این دانشگاه، اضافه کرد: بر اساس این طرح در مهرماه سال جاری ۱۵۵ کد رشته محل به ۸۸ کد رشته محل کاهش پیدا کرد در حقیقت در این طرح تلاش شد رشتههایی که منجر به شغل نیستند و یا نیاز به آنها در استان تأمین شده است حذف شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه در مهرماه سال جاری تعداد کد رشته محلهای دانشگاه علمی کاربردی در چهارمحال و بختیاری کاهش پیدا کرد اما شاهد رشد ۱۳ درصدی ثبتنام دانشجویان در این دانشگاه بودیم لازم به ذکر است آموزشهای دانشگاه علمی کاربردی ۷۰ درصد به صورت عملی و ۳۰ به شکل نظری است.
آقا بابایی با اشاره به اجرای طرحی در دانشگاه علمی کاربردی با عنوان آباد به معنی آموزش برای اشتغال دانش آموختهها، یادآور شد: بر اساس این طرح که در حال حاضر در استان آغاز شده است به فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها آموزشهایی در جهت مهارت آموزی برای یافتن شغل ارائه میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ایجاد شغل برای یک نفر نوعی جهاد است، بیان کرد: اشتغال دارای مؤلفههای بسیاری است که تولید و مهارت از جمله آنها هستند و ما سعی داریم در حوزه مهارت آموزی به افراد گامهای مؤثری برداریم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری طرحی اجرا شد که بر اساس آن با دانش آموختگان سه سال گذشته ارتباط برقرار و مشخص شد حدود ۷۴ درصد از فارغالتحصیلان این دانشگاه شاغل بودند.