بوشهر- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان از نظارت بهداشتی بر ۲ هزار و ۸۰۰ تن فرآورده‌های خام دامی در شهرستان کنگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، برهان مال الهی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اداره دامپزشکی شهرستان کنگان در راستای تأمین سلامت شهروندان از تمام امکانات و ظرفیت موجود بهره می‌برد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان با اشاره به اهمیت نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی خاطرنشان کرد: در ۱۰ ماهه گذشته ۲ هزار و ۸۴۹ تن انواع مواد خام دامی تازه و در ورودی به شهرستان‌های کنگان و عسلویه تحت نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای قرار گرفته‌اند.

مال الهی در خصوص نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲ هزار و ۴۸۰ مورد بازید بهداشتی از مرکز عرضه اعم از مرغ و تخم مرغ فروشی، مراکز عرضه گشت قرمز، ماهی فروشی‌ها، غذا فروشی و رستوران‌ها و همچنین سردخانه‌های نگهداری مواد غذایی به عمل آمده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان در ارتباط با فعالیت کشتارگاه سنتی دام کنگان نیز اذعان داشت: در ۱۰ ماهه گذشته بازرسی و نظارت بهداشتی بر کشتار ۲ هزار و ۲۵۴ رأس دام و وزن گوشت‌های استحصالی از کشتار به بیش از ۷۶ تن انجام شد که در همین راستا ۲ هزار و ۸۰ رأس گوسفند و بز و همچنین ۱۵۶ رأس گاو و گوساله و ۱۸ نفر شتر کشتار و مورد نظارت و بازرسی مأمورین این شبکه قرار گرفته است.

وی بیان داشت: همچنین طی این مدت هشت هزار و ۲۳۴ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر بهداشتی ضبط و هزار و ۶۶۴ کیلوگرم معدوم سازی و ۱۱ مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضائی ارجاع داده شدند.