حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در مراسم جشنی که به مناسبت ایام شعبانیه برگزار شد، گفت:ادبیات بین المللی رهبر انقلاب برخاسته از معارف اهل بیت(ع) است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در مراسم جشنی که به مناسبت ایام شعبانیه، با تبریک ولادت باسعادت حضرت سیدالشهداء، حضرت قمر بنی هاشم و سید الساجدین علیهم السلام، ابراز امیدواری کرد همه ما بتوانیم از برکات این اعیاد استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امام حسین (ع) فارق از بعد الهی، بشر است و باید از این منظر امام حسین (ع) را مورد مطالعه قرار دهیم، تصریح کرد: وفاداری و صداقت و هر چیزی که مربوط به جایگاه انسان است در امام قابل مشاهده است و انسان می‌تواند از هر جهتی از امام حسین الگو بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی ادامه داد: دنیا تشنه برقراری ارتباط فکری، عقلی، اخلاقی و معنوی با ائمه معصومین است، ولی متأسفانه در این زمینه کوتاهی صورت گرفته است. یکی از بزرگترین مسئولیت‌های مجمع جهانی اهل بیت (ع) این است که ائمه معصومین و مکتب اهل بیت (ع) را به دنیای امروز بشری معرفی کند.

ایام شعبانیه فرصت مناسبی است و باید یک موج و نهضتی در دنیا ایجاد شود و حضرات معصومین را به دنیا معرفی کنیم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) تاکید کرد: در بین شخصیت‌های معنوی دنیا ۱۰۰ نفر را معرفی کردند که نامی از آیت الله بهجت، آیت الله بهاءالدینی و حضرت امام خمینی در آن دیده نمی‌شود، چرا که غربی‌ها درصدد معرفی معنویت جعلی و بدلی به جای معنویت دینی و وحیانی هستند. ما در این زمینه و در بسیاری از بخش‌ها قصور داشتیم که نتوانستیم حضرات معصومین را به دنیا معرفی کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی اظهار داشت: نهج البلاغه بخشی از کلمات، نامه‌ها و سخنرانی‌هایی است که از امیرالمومنین علی (ع) به دست ما رسیده است برخی می‌گفتند اگر نهج البلاغه را داشتیم دنیا را فتح می‌کردیم. از این منابع در مکتب اهل بیت (ع) بسیار داریم، اما نتوانستیم به دنیا معرفی کنیم. این وظیفه مجمع جهانی اهل بیت (ع) است که بتواند اهل بیت را به لحاظ شخصیت‌هایی جامع و عمیق به نخبگان و آحاد جامعه معرفی کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در بخش دیگری از سخنان خود اسلام، امت اسلام و رهبری را سه رکن انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: بقای انقلاب هم به این سه رکن بستگی دارد. جمهوریت ساختار نظام و اسلامیت محتوای نظام است. نباید در محتوای نظام و جمهوریت نظام خللی ایجاد شود. این دو باید در کنار هم باشد.

وی ابراز داشت: عظمت و جایگاه رهبری در عرصه بین الملل کاملاً مشهود است. کجا پیدا می‌کنید که یک نفر احساس دغدغه داشته باشد و به نسل جوان در اروپا و آمریکا نامه بنویسد و از آن‌ها بخواهد که دین را از منابع اصلی پیدا کنند نه آن دین خشنی که دیگران معرفی می‌کنند و رحمت، عقلانیت و معنویت در آن وجود ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی افزود: رهبر انقلاب به عنوان یک مصلح در دنیا معرفی شده است. ادبیات بین المللی رهبر انقلاب در عرصه‌ها و موضوعات مختلف یک ادبیات جدید و برخاسته از معارف اهل بیت (ع) است. این ادبیات پاسخگوی پرسش‌های نسل جامعه امروز بشری است. این ادبیات فاخر و وزین است و امروز مردم دنیا تشنه این ادبیات هستند. اگر این ادبیات تحقق پیدا کند ما به دست خودمان می‌توانیم دنیا را به بهشت تبدیل کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه این انقلاب به راحتی به دست نیامده و امانتی است که توسط شهدا و امام خمینی به ما سپرده شده، اظهار داشت: خیانت به این امانت که ثمره خون گران‌بهای شهداست، قطعاً آمرزیده نخواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: هر کسی از ظرفیت خود باید استفاده کند و مردم را دعوت به مشارکت در انتخابات کند. ما مثل استرالیا نیستیم که حضور در انتخابات اجباری باشد و اگر در آن حاضر نباشند جریمه می‌شوند و پیگرد قانونی دارد. در ترکیه نیز به خاطر اینکه مشارکت را گسترش دهند گفتند هر کس که در انتخابات شرکت نکند باید جریمه شود.

مردم مسلمان، مؤمن و انقلابی ایران که ساختار نظام را پذیرفته‌اند، به عنوان یک وظیفه شرعی و قانونی پای صندوق‌های رأی خواهند رفت و هر کسی را که اصلح و صالح تشخیص دهند انتخاب می‌کنند.

وی ادامه داد: رأی ندادن هم یک نوع رأی دادن به آرمان‌های دشمن است و دشمنان را شاد می‌کند. کسی که در میدان انتخابات حضور پیدا می‌کند مطالبه‌گر هم است.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی با اشاره به برخی بی‌تدبیری‌ها و سوءتدبیری‌ها که باعث شده است برخی با صندوق‌های انتخابات قهر کرده باشند، عنوان کرد: ما باید آن‌ها را آشتی دهیم. در کشور ایران هیچکس با نظام جمهوری اسلامی مخالف نیست. ما باید آن‌ها را با آرمان‌ها آشتی دهیم و کم کاری‌ها، کوتاهی‌ها و اشتباهات را جبران کنیم و عذرخواهی کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی حضور حداکثری و رقابت سالم را مورد تاکید رهبر انقلاب در برگزاری انتخابات عنوان کرد و گفت: هر شهروندی که ایرانی است و در این سرزمین زندگی می‌کند باید پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کند تا این تمدن کهن ایران اسلامی و ایران مقتدر را حفظ کند. وظیفه انسانی و انقلابی و ایرانی ما ایجاب می‌کند تا به وظیفه خود در این عصر عمل کنیم و پای صندوق‌های رأی برویم و به وصیت امام و همه شهدا لبیک بگوییم. لبیک گفتن به این آرمان‌ها و گفتمان مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی است که نمی‌توانند تمدن ایرانی و عظمت جمهوری اسلامی و ایران مقتدر را ببینند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: در پنج قرن اخیر خیلی از مساحت کشور ایران را از دست داده ایم که از سه میلیون و پانصد هزار متر مربع به حدود یک میلیون و هفتصد هزار متر مربع رسیده است. با این حال ما هشت سال جنگیدیم، ولی یک وجب از خاک خود را به دیگران ندادیم. آخرین استانی هم که شاهان ایران با خیانتکاری خود هدیه کردند استان بحرین بوده که یکی از استان‌های مهم کشور ما محسوب می‌شد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در پایان با اشاره به جنایات روزافزون رژیم صهیونیستی در غزه گفت: فلسطین باید توسط فلسطینیان اداره شود، یعنی همه باید در ساختار حاکمیت کشور خود مشارکت داشته باشند. ما جریان یهود را از صهیونیستم جدا می‌کنیم و هیچ‌وقت قائل به جنگ ادیان نیستیم، معتقدیم که ادیان الهی از یک چشمه زلال نشأت گرفته‌اند و گوهر این چشمه زلال این است که بشریت باید یک مسیر ترقی و تکامل را طی کند، نه اینکه یک زندان بین المللی درست کنند و زنان و کودکان بی دفاع را بکشند و این همه بلا را سر نسل امروز جامعه بشری بیاورند.