شهرکرد- «محمدحسین تاجی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: چهارمحال و بختیاری
  • حوزه انتخابیه: شهرکرد، بن و سامان
  • شعار انتخاباتی: (تلاش جهادی، آرامش اقتصادی، جهاد امکانات، یاریگری اجتماعی)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

مهندس محمدحسین تاجی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر روزمه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر و ۱۶ سال سابقه کار مالی و اجرایی در سیستم بانکی و دانشگاهی کشور و سابقه ۴ سال تدریس در دانشگاه‌های استان (دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد- دانشگاه فنی و حرفه‌ای- دانشگاه جامع علمی و کاربردی)

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم توانمندی برخی نمایندگان در قبول این مسؤلیت و عدم استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی در پیشبرد اهداف اساسی مجلس

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

تقویت کارگروه‌ها، فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های نظارتی تا حصول نتایج ناشی از مصوبات قانونی مجلس و پیاده سازی شفافیت واقعی چه در قاتونگذاری و چه در مرحله اجرای آن

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

طبیعتاً تجمل گرایی باعث ندیدن خیلی از واقعیت‌های جامعه خواهد شد، عموم مردم نماینده ساده زیست را ترجیح می‌دهند چراکه درد آنها را می فهمد و این قضیه در تصمیم گیری نماینده به شدت مؤثر خواهد بود. اگر خود نظارتی از نمایندگان شروع شود سایر افراد هم الگوپذیری را فراخواهند گرفت.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

بسیار زیاد، مگر می‌شود بین قوای اصلی کشور وفاق باشد و کشور پیشرفت نکند؟ نقطه عطف این موضوع در تابعیت از ولایت فقیه و پیاده سازی منویات رهبر عزیز و فرزانه ما خواهد بود و البته نظارت بین دستگاهی فارغ از دید و به چشم زدن عینک‌های جناح گرایی می‌تواند بسیار چاره ساز باشد.

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

اعتقاد بنده این است نماینده مردمی و کسی که از دل این مردم به مجلس راه یابد وام دار همه آحاد مردم حوزه انتخابیه و حتی بالاتر از آن کل مردم ایران می‌باشد، این را در قول و عمل نشان خواهیم داد به یاری و فضل خداوند متعال البته

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

نماینده منتخب و به قولی نماینده مردمی نماینده‌ای است که بتواند تمام وقت و قول و عمل خویش را صادقانه برای مردم صرف کند. اگر کسی با مردم صادق بود آنها این موضوع را مطمئناً درک خواهند کرد و خود مردم به یاری او می آیند.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

البته، موافقم. ما قرار هست ۲۹۰ نماینده مردم شریف ایران باشیم و برای تمامی آحاد ملت تصمیم گیری کنیم نه تنها برای استان و حوزه انتخابیه، البته نیاز به یک اراده ملی و پارلمانی تمام عیار داریم که شدنی است.

  • سوالات استانی:

*عدم توسعه و تقویت گمرک‌ها و بازارچه‌های مرزی یکی از مسائل استان اردبیل است. برای بهره گیری از ظرفیت این حوزه چه برنامه‌ای دارید؟

البته این موضوع به طور خاص مرتبط با نماینده همان حوزه انتخابیه هست، اگر به عنوان یک مثال فقط موضوع را نگاه کنیم و یک مشکل مبتلا به سایر استان‌ها، زمانی ما این مشکل را حل شده خواهیم دید که بحث زمین را برای یک بار برای مردم حل کنیم، زمین به قدر کافی وجود دارد، چرا بیشترین هزینه مردم برای خرید زمین از بین می‌رود؟ مشارکت مردم در ساخت مسکن ارزان قیمت و البته ایمن دغدغه همه کشورهاست، ایرانیان به برکت انقلاب اسلامی و پشتوانه رهبری فرزانه و مردمی غیور امکان پیاده سازی هر کار سختی را با یاری یکدیگر دارند.

*دست کم ۳۰ درصد جمعیت اردبیل در بافت‌های فرسوده، تاریخی و غیر رسمی سکونت دارند. برای حل معضل حاشیه‌نشینی و نوسازی ابنیه استان، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟

مدیریت آب کشور باید به دست یک کارگروه بی طرف و تخصصی باشد، صنایعی که اتلاف آب شیرین دارند بایستی جایگزین پیدا کنند، آب شرب از آب مصرف در سایر بخش‌های اداری، صنعتی و خانگی بایستی تفکیک شود. هر موقع این طرح بزرگ انجام شد تنش آبی هم حل خواهد شد.

*رعایت الگوی کشت با توجه به منابع و ظرفیت‌ها، یکی از خلاءهای موجود در استان اردبیل است. برای این موضوع به خصوص جلوگیری از کشت محصولات آب‌بر چه برنامه‌ای دارید؟

عدم اراده و خواست و پیگیری مردم شریف این خطه، هرجا مردم پای کار یک موضوع باشند نتیجه هم خواهیم گرفت، دست افراد دلال سیاسی بایستی از پروژه‌های اصلی کشور باید کوتاه گردد.