تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

همدان- «ناهید هجرانی دلیر» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: همدان
  • حوزه انتخابیه: همدان و فامنین
  • شعار انتخاباتی: (جامعه‌ای پویا با زنان توانمند)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

ناهید هجرانی دلیر یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی، سابقه کار در سازمان جهاد کشاورزی استان‌های یزد، مازندران و همدان

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم توجه نمایندگان به حدود وظایف و اختیارات خود و دخالت در امور اجرایی کشور و حوزه انتخابیه

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

عدم دخالت در انتصابات عوامل اجرایی و وام دار نبودن نمایندگان به گروه یا اشخاص خاص باعث تقویت نقش نظارتی نمایندگان مجلس خواهد شد.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

نمایندگان برخواسته از بطن مردم هستند و باید آرای مردم که نزد آنان امانت است را حفظ نمایند و هرگز خود را بالاتر از مردمی که به آنها اعتماد کرده و رأی داده‌اند ندانند.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

رکن اساسی پیشرفت کشور همراهی و همسویی قوای سه گانه است و مهمترین تجلی گاه این همراهی و همکاری رشد و اعتلای کشور در همه زمینه‌های سیاسی اقتصادی اجتماعی و بهبود وضعیت معیشتی مردم است.

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

عدم مسئولیت پذیری نمایندگان در قبال مردم باعث بی اعتمادی مردم به نظام و مسئولین شده و کشور به سوی فساد و تباهی می‌رود.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

با تشکیل اتاق فکر و بهره گیری از نظرات و تجربیات مشاوران نخبه و مجرب از اقشار مختلف مردم

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

توجه به قانون گذاری در سطح کلان کشور

  • سوالات استانی:

* همدان از رکوردداران کاهش جمعیت و پیری جمعیت در ایران است. طبق آخرین آمار چیزی حدود ۱۳.۵ درصد جمعیت استان همدان بالای ۶۰ سال سن دارند. از طرف دیگر آمار مهاجرت از همدان بالاست. برای حل این مسائل چه باید کرد؟

با توجه به اینکه استان همدان یک استان کشاورزی است لذا تلاش در جهت تصویب قوانین برای توسعه کشاورزی استان و افزایش درآمد کشاورزان و همچنین توسعه صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی

* همدان یکی از کانون‌های گردشگری ایران است. چه اقداماتی برای توسعه گردشگری همدان باید صورت داد؟

تلاش در جهت جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی برای احداث هتل‌های بین المللی ۵ ستاره و همچنین اقامتگاه‌های ارزان برای سفرهای ارزان اقشار کم درآمد جامعه و همچنین برگزاری همایش‌های ملی و بین المللی جهت شناساندن نقاط تاریخی و جاذبه‌های طبیعی استان به مردم در سایر نقاط جهان و کشور

*برای حل تنش آبی استان همدان باید چه اقداماتی صورت بگیرد؟ طبق گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ،۱۰۰ تا ۱۵۰ روستا و۶ شهر استان همدان سال آینده دچار تنش آبی خواهند شد.

تصویب قوانین بازدارنده جهت کاشت محصولات پرآب خواه و جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی