به گزارش خبرنگار مهر، زینب اختری بعد از ظهر سه شنبه در نشست گام چهارم رویداد تحولآفرین راهبری بحران جمعیت که در منطقه ویژه پارس برگزار شد، با بیان اینکه خانواده و جوانی جمعیت به عنوان مهمترین مسئله کشور برعهده بانوان قرار داده شده است، اظهار داشت: تاکنون نشستهای فصلی مهمی برگزار شده و در هر فصل موارد، مشکلات و راهکارهای مربوط به این حوزه بررسی شد.
وی با اشاره به همافزایی صورت گرفته در این نشستها خاطرنشان کرد: نتایج خوبی از این نشستها در حوزههای ازدواج، فرزند آوری و پیشگیری از سقط جنین گرفته شده است.
اختری به ابلاغ قانون جوانی جمعیت از سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بخشی از موارد قانونی که وجود داشت پیگیری و به استانداریها سپرده شد.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه قوانین خوبی در این زمینه تدوین شده است، افزود: قوانینی در حوزه حکمرانی استانها داشتیم که اعتقاد داریم باید آن را به لایههای پایینتر تا سطح شهرستانها، روستاها و حتی محلات منتقل کنیم.
وی گام چهارم را عبور از حکمرانی استانی به حکمرانی شهرستانی دانست و تصریح کرد: با این اتفاق مهم فرمانداران فعال میشوند و کنشگران مردمی فعال در این حوزه شناسایی و آموزش میبینند تا دستشان برای اقناعسازی محتوایی پر باشد.
وی همچنین از بستههای حمایتی توسط دولت برای مردم خبر داد و اضافه کرد: دولت سعی دارد با این بستههای حمایتی مردم را وارد میدان کرده و مسئله را حل کند.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور در مورد تکلیف استانها در این زمینه اظهار داشت: تکلیفی که برای حکمرانی استانها در نظر گرفته شده است حمایت، تسهیلگری و رفع موانع برای مجموعههای مردمی حاضر در میدان است.
اختری در پایان از مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس در میزبانی از برگزاری این نشست در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قدردانی کرد.