- استان: خراسان رضوی
- حوزه انتخابیه: مشهد و کلات
- شعار انتخاباتی: (عدالت هوشمند، حداقل معیشت آبرومند، برنامه ریزی و آماده سازی زیرساختها برای میزبانی ۶۰ میلیون زائر حضرت رضا در سال، زندگی بهتر با هوش سیستمی، درگاه ملی یارانه، درگاه ملی انرژی، برنامه ریزی برای تبدیل مشهد به پایتخت اقتصادی علاوه بر پایتخت معنوی)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
حمیدرضا آهنی رودمعجنی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
- مکانیزه کردن اجراییات راهنمایی و رانندگی مشهد سال ۱۳۷۱، مربی دانشگاه فردوسی، مربی دانشگاه علمی و کاربردی، مسئول فناوری اطلاعات، مسئول جغرافیایی و اطلاعات مکانی پست استان خراسان رضوی، راه اندازی سامانه رهگیری استان خراسان رضوی، بجنورد، زاهدان، چابهار،
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
اینکه نمایندگان همانند شهید مدرس فکر نمیکنند و مسائل کلان ملی را فدای مسائل منطقهای خودشان میکنند.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید برود به سمت ایجاد درگاه ملی مانند درگاه ملی مجوزها که نظارت سیستمی به سازمانها و نهادها داشته باشد و اصولاً باید نظارت داشبوردی داشته باشد و این را از سازمانها مطالبه و تصویب کند
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
نمایندهای که طعم تلخ فقر را نچشیده باشد و تجمل گرا باشد الویت رفاه مردم و رسیدگی به محرومان را از یاد میبرد
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
مجلس باید ناظر بر دو قوه باشد و همراه دو قوه دیگر مصالح و منافع و عزت کشور همراه با دید کلان ملی مد نظرش باشد.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
یک نماینده همیشه باید بداند که علاوه بر خداوند متعال که ناظرش است مانند یک مکانی که دوربین دارد احساس کند که مردم ناظر اعمال و کارهایی که انجام میدهد هستند و باید در مقابل اعمالی که انجام میدهد پاسخگو باشد.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
مردمی بودن یعنی اینکه نماینده در محلات و اقشار مختلف مردم حضور داشته باشد و آنها را درک کند و از خواستهها و نیازها و مشکلات آنها آگاه باشد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
برای در نظر گرفتن منافع ملی و بهره وری حداکثری از سرمایه گزاریهایی که قرار انجام بپذیرد باید قوانینی در مجلس تصویب شود که بر اساس آنها امکان استعلام تخصیص امکانات و بودجه به منطقهای خاص را در قالب توجیه علمی، منطقی، جمعیتی، اقتصادی فراهم شود. همانند آزمایشگاه مکانیک خاک که برای ساخت بیش از ۶ طبقه باید مجوز گرفت.
- سوالات استانی:
* برای توسعه ظرفیت بازارچههای مرزی استان جهت افزایش صادرات و واردات چه برنامهای دارید؟
اختصاص ناوگان حمل و نقل منظم و اعلام عمومی ساعات رفت و آمد، استفاده از اتحادیههای صنفی، استفاده از سکوهای تجارت الکترونیکی و استفاده از پست برای رونق فروش و استفاده از واسطههای بازارچههای مرزی برای خرید محصولات
* مشهداز ۵۶ ملیت مختلف در حوزه سلامت، پذیرش دارد. برای توسعه گردشگری سالمت استان خراسان رضوی چه برنامههایی باید تنظیم و عملیاتی شوند؟
برای توسعه گردشگری سلامت باید امکان رزرو نوبت پزشکی به صورت بین المللی وجود داشته باشد و برای گردشگران سلامت ویزا حذف شود، همچنین باید گردشگران سلامت در بیمارستانهای خاصی که استانداردهای رفاهی و سلامتی را دارند مجوز داده شود همچنین باید رسیدگی به گردشگران سلامت باعث افزایش نرخ خدمات برای همشهریان و هموطنان نشود و همچنین کمبودی در ارائه خدمات سلامت به همشهریان به وجود نیاید.
* برای مقابله به حاشیه نشینی و نوسازی بافتهای فرسوده، چه برنامهای دارید؟
حاشیه نشینی هم یک تهدید است و هم یک فرصت، بتوان تهدیدات را تبدیل به فرصت کرد یکی از فرصتها نیروی ارزان کار میباشد که در کارخانهای تولید میتوان با مدیریت آنها استفاده کرد و برای پیشگیری از تهدیدات هم نخست باید برای همه افراد و مکانهای حاشیه شناسنامه تهیه و اطلاعاتی از آنها داشت سپس همانند شهروندان شهر به آنها خدمات داد که این کار در حال حاضر انجام نمیشود و آنها معلوم نیست شهروند هستند یا نه و در دوزخ هستند.