مختار شبرنگ مشاور اجرایی معاون هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به خبرنگار مهر گفت: "اساس کار ما در این سازمان بر سه محور کلی هدایت، حمایت و تشویق قرار دارد. ما در پی شرایطی هستیم که مسایل اجرایی هنری در سطح شهر، کشور و جهان گسترش پیدا کند. علاوه بر اینکه دنبال جریانسازیهای خاص فرهنگی با توجه به نگاه ارزشی نیز هستیم."
وی ادامه داد: "منظور از نگاه ارزشی توجه به مسائل اعتقادی است. باورهایی که در سطح جامعه قرار دارد و حتی هنرمندان دیگر کشورهای جهان نیز به آن توجه نشان میدهند. بر اساس این دیدگاه میتوان مسائل ارزشی و اعتقادی را با توجه به جامعه شناسی مورد بررسی قرار داد."
این مدیر هنری درباره جایگاه و میزان توجه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به تئاتر گفت: "تئاتر به اندازهای برای ما اهمیت دارد که یک بخش مدیریتی مجزا را به آن اختصاص داده و از علی اکبر قاضی نظام به عنوان یکی از نمایشنامهنویسان شناخته شده کشور برای مدیریت این بخش استفاده میکنیم. طی سال نیز برنامه های مختلف تئاتری به اجرا درمیآوریم."
وی به بیان نمونههایی از برنامه ریزی و فعالیت در زمینه تئاتر پرداخت و توضیح داد: "رپرتوار نمایش کودک و نوجوان که تا پایان امسال ادامه دارد یکی از این برنامه هاست. به خصوص با توجه به کمبود سالن اجرا که بخش تئاتر با آن مواجه است ما به دستاندرکاران عرصه تئاتر عروسکی این امکان را دادیم که بتوانند روی صحنه بروند."
شبرنگ یادآور شد: "برگزاری جشنواره تئاتر کانون های نمایش از دیگر فعالیت های این سازمان است. با قول مجید سرسنگی در اجرای آثار برگزیده این جشنواره در بخش جنبی جشنواره تئاتر فجر از دیگر فعالیت های معاونت هنری محسوب می شود. همه اینها نشان می دهد ما اهتمامی ویژه به تئاتر داریم و نسبت به این عرصه توجه خاصی تاکنون صورت گرفته است."
وی درباره نیاز سالنهای نمایشی فرهنگسراها به تجهیز اظهار داشت: "در این مورد گفتگوهایی صورت گرفته و درصدد رفع مشکلات این بخش هستیم. همچنین برای بهبود شرایط صدا و نور سالن های کوچک فرهنگسراها برنامه ریزی هایی صورت گرفته است. این اقدام ها از مدتی قبل شروع شروع شده و فقط نیاز به پشتیبانی مناسب برای ادامه عملیات دارد."
مدیر هماهنگی و برنامهریزی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری درباره تعیین زمان مشخص برای تجهیز سالنهای نمایش گفت: "در حال حاضر 16 سالن نمایشی سینما و تئاتر در دست راهاندازی است. همچنین امکانات گسترش نمایش خیابانی نیز بررسی میشود. ما در پی حفظ گروههای نمایشی هستیم و یکی از اقدام ها حضور گروههای خیابانی در محافل عمومی است."
وی درباره سیاست سازمان در تولید نمایشهای فاخر گفت: "این موضوع جزو سیاستهای اصلی معاونت هنری است. برای نمونه در جشنواره تئاتر بانوان فرصتهایی ایجاد کردیم که همه گروههای نمایشی بیایند و در این زمینه شرایط به یک گروه خاص منحصر نشود. در این بین اگر افراد باسابقه و حرفهای نیز در جشنواره باشند، انگیزه دیگر گروهها افزایش پیدا می کند."
این مدیر بخش هنری خاطرنشان ساخت: "البته حضور استعدادهای جدید که در عرصه تئاتر کشور کار خود را آغاز کرده اند و وارد دنیای حرفه ای می شوند، می تواند زمینه ساز تولید آثار شاخص و معرفی چهره های جدید شود. در همین راستا نمایش عروسکی و خیابانی در اولویت قرار گرفته است."
شبرنگ درباره تخصصی شدن سالنهای نمایشی فرهنگسراها برای اجرای آثار مختلف گفت: "این یکی از اهداف سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از گذشته است. برای نمونه در فرهنگسرای بهمن سالن نمایش مبارک برای اجرای تئاترهای عروسکی اختصاص یافت. البته چون سالنهای فرهنگسراها چندمنظوره است، باید به قابلیتهای هر سالن توجه ویژه شود."