مازندران - «سیده طاهره موسوی میرکلایی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: مازندران
  • حوزه انتخابیه: نوشهر، چالوس و کلاردشت
  • شعار انتخاباتی: (زن، مشارکت. تحول حکمرانی)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

سیده طاهره موسوی میرکلایی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- دکتری تخصصی کامپوزیت از تربیت مدرس تهران، عضو هیأت علمی دانشگاه، عضو هیأت علمی و کمیته داوران دانشگاه تهران، عضو شبکه زنان دانشمند جهان اسلامی، ارائه مقالات در مجلات معتبر بین المللی. تصحیح کتاب سال جمهوری اسلامی در سال ۱۳۹۵ به نویسندگی پرفسور سعید نجفی کاظمی. مدیریت منابع انسانی و مالی منابع طبیعی. عضو هیأت علمی دانشگاه

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

نقص قوانین و بازدارنده- زیرا ‏‬ ساختار بودجه و تورم نتیجه نقص ساختار بودجه است.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

تعیین خط مش درست و محکم برای دیوان و امور مختلف و ارگان‌ها

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

نمایندگان وکیل همه مردم ایران هستند و بنابراین باید نماد همه اقشار جامعه باشند

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

هم سویی سه قوا همیشه راهگشا است، بنابراین این مساله اثر مثبتی دارد و رشد تولید و مهار تورم تجلی گاه این همراهی است

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

غفلت از این مهم سبب از رفتن اعتماد می‌شود زیرا مردم وی را به عنوان نماینده و وکیل انتخابات کردند و خطر کاهش مشارکت در دوره‌های بعدی ایجاد می‌شود.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

نماینده و منتخب مردم باید در منطقه زندگی کرده باشد و از جنس مردم باشد و مردمی بودن و اعتدال را در سبک و سیاق زندگی رعایت کند. مسائل و مشکلات زندگی را بشناسد و حضورش در منطقه پربار باشد و درد اقشار را بشنود.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

امنیت ملی و منافع ملی در اولویت است زیرا نماینده تمام مردم ایران در وهله اول است و باید این مساله در سرلوحه کار قرار گیرد.

سوالات استانی:

* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟

گردشگری نیازمند زیرساخت‌های اساسی است و دنبال تصویب طرح‌هایی در مجلس باشد. جاده‌های مواصلاتی پاسخگوی میلیون‌ها مسافر باشد. توسعه زیرساخت‌های مواصلاتی، ایجاد بزرگراه‌های بیشتر و توسعه هتل‌ها. ایجاد بومگردی در مناطق ییلاقی. ایجاد و توسعه اماکن تفریحی در مناطق گردشگری.

* برای توسعه و استانداردسازی راه‌های مواصلاتی استان چه برنامه‌ای دارید؟

جذب بودجه‌های ملی و تصویب قوانین جامع

* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری داده‌اند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟

تصویب قوانین بازدارنده برای جلوگیری از تغییر کاربری کشاورزی، نظارت درست، ایجاد انگیزه بین کشاورزان. خرید تضمینی محصولات، مدیریت کارآمد آب کشاورزِی