- استان: هرمزگان
- حوزه انتخابیه: بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و خمیر
- شعار انتخاباتی: (اگر شده پس میشود)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
عباس رجبی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
مسؤول سنجش و توانبخشی معلولین و پیگیر حل مشکلات آنها
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
وابستگی و عدم استقلال
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید مستقل باشد و وامدار هیچکس و هیچ قدرتی نباشد
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
چون نماینده به خودی خود که پولی ندارد که تجمل گرا باشد. به نوعی وامدار قدرتهای سود جو دیگر میشود. این وامدار بودن هم از همان شروع تبلیغات شروع میشود. که کاندیدها به دنبال اسپانسر میگردند.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
همراهی و همکاری اگر در بحث تصویب لوایح و قوانیین باشد خوب هست که به موقع بدون از دست دادن فرصت مجلس لوایح و قوانین تصویب کند تا دولت در اسرع وقت بتواند اجرایی کند.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
نا امیدی مردم از نظام
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
نماینده باید در طول دوران نمایندگی باید در حوزه انتخابیه حاضر شود و مشکلات مردم را مدام گزارش دهد. نه اینکه فقط در زمان تبلیغات حاضر شود
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
حوزه انتخابیه هر نماینده جزئی از کشور هست.و کشور در کلیت قرار میگیرد.این کشور مانند کشتی هست که هرجایش سوراخ کنی همه غرق خواهند شد
- سوالات استانی:
* با توجه به اینکه معیشت ۶۰ درصد مردم هرمزگان به طور مستقیم یا غیر مستقیم به حوزه شیلات مربوط است، برای توسعه این بخش چه تدابیری باید اندیشیده شود؟ از طرف دیگر به نظر شما مهمترین مساله حوزه شیلات در استان چیست و برای حل آن آیا برنامهای دارید؟
دریا محوری که رهبر معظم انقلاب به ان تاکید دارند نیز همین هست. ابتدا از اجاره دادن و دریا به شرکتهای خارجی تحت هر عنوانی پرهیز شود.مجوز سید به بومیان و پرورش ماهی در حصار و پرورش میگو در دستور کار قرار گیرد.
* رونق و توسعه گردشگری ساحلی در استان هرمزگان، متناسب با ظرفیتها نیست. برای توسعه گردشگری ساحلی چه باید کرد؟
1- ابتدا پل خلیج فارس باید احداث شود و جزیره قشم که از نظر وسعت ظرفیت خوبی دارد در محور کار قرار گیرد .توریست بخصوص توریست خارجی ریسک نمیکند با لندیگراف نا ایمن که اگر خدایی نکرده در وسط راه طوفانی شود مردم هیچ جلیقه نجاتی ندارند بر لندیگرافها سوار شود .در ثانی در فصل بهار به دلیل صف طولانی برای سوار شدن به لندیگراف نا ایمن مردم وقت خودشان در خودرو در صف نمیگذرانند به همین خاطر گردشگر کاهش پیدا میکند این پل احداث شود .گردشگر هم اضافه خواهد شد .2- از سرازیرکردن آب فاضلاب تسویه خانه به خور و در نهایت به دریا رفتن و بوی نامطبوع در ساحل جلو گیری شود .تسویخ خانه آب باید حد اقل 30 تا 40 کیلومتر از شهر فاصله بگیرد و همه منازل و و سرویس بهداشتی به شبکه آب فاضلاب وصل شوند تا از نشت آب فاضلاب منازل هم به دریا خود داری شود .3-احداث سرویس بهداشتی در سواحل و وصل آن به فاضلاب شهری
* بسیاری از جزایر استان هرمزگان از جمله هرمز و الرکبی رونق هستند و خانوادهها از نظر معیشتی مشکلات جدی دارند. برای حل این موضوع چه تدبیری باید اندیشید؟
هرمز به دلیل اینکه گردشگر خوبی دارد از این فرصت باید نهایت استفاده برده شود. مکانهای استراحت گردشگر احداث شود.رستوران برای تهیه غذا و بازارچه صیادی احداث شود که گردشگر بتواند از محصولات صیادان استفاده کندلارک نیز باید قطب صیادی تبدیل شود سردخانه برای نگهداری صید صیادان احداث شود.