تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۸

یزد- «محمدمهدی عزیزی لاری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

استان: یزد

حوزه انتخابیه: یزد، اشکذر و بخش ندوشن و دهستان سورک

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

محمدمهدی عزیزی لاری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‎‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

متولد سال ۵۷، ساکن یزد، فوق لیسانس عمران، زمینه فعالیت: راهسازی، ساختمان سازی

سوالات کشوری:

*مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم توجیه شرح وظایف نماینده مجلس و انجام ندادن وظایف خود و دخالت در امور اجرایی

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

هر نماینده صداقت و بی غل و غشی و خلوص نیت و خدمت به مردم ایران را خط مشی اصلی خود قرار دهد.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

هر نماینده، نماینده ضعیف‌ترین قشر مردم نیز است که باید همدل او باشد، تجملگرایی با این موضوع منافات دارد، به امید روزی که قشر ضعیف از لحاظ مالی در مملکتمان نباشد.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟

بالاترین همراهی و همکاری، عدم دخالت در شرح وظایف یکدیگر است البته همراهی و همکاری نباید توقعات بیجا برای طرفین ایجاد کند. بالاترین تجلی همراهی و همکاری تنها داشتن انگیزه مشترک است که آن هدف نباید چیزی جز سربلندی و اقتدار ایرانی اسلامی باشد.

*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

سلب اعتماد مردم

*مردمی بودن باید یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

مردمی بودن به این معناست که منافع مردم کشورش را به هر چیز دیگر ارجح بداند.

*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مطرح و جلوگیری از بخشی زدگی باید چه مواردی مدنظر قرار بگیرد؟

وقتی هدف رضایت خدا و خلق خدا باشد، هیچوقت انسانیت فدای هیچ چیز دیگر نخواهد شد.

سوالات استانی:

*یکی از معضلات مهم استان یزد، خشکسالی است و برای تأمین آب شرب و صنعت یزد مشکلاتی وجود دارد. به نظر شما آیا طرح‌هایی نظیر انتقال آب بهشت آباد، انتقال آب خلیج فارس و انتقال آب دریای عمان می‌تواند به حل معضل کم آبی استان کمک کند؟ راهکار شما چیست؟

کل کشور ایران از این بابت در تهدید است، آوازه هر یزدی از قدیم الایام سختکوشی بوده که به واسطه تلاش او برای حفظ و حراست آب از طریق قنات داشته بدست آمده، در حال حاضر هم نه تنها نجات یزد بلکه نجات کل کشور از طریق انتقال آب و شریانهای آبی است که چون رگ و مویرگ در سراسر کشور باید جریان داشته باشد و این موضوع یکی از مهمترین مواردی است که باید در اولویت طرح‌های عمرانی و زیرساختی کشور قرار بگیرد.

*برای توسعه زیرساخت‌های مواصلاتی استان یزد چه برنامه‌هایی باید در استان پیاده‌سازی شود؟

استان یزد تقریباً در یک منطقه هموار و صاف و به دور از کوهستانی قرار گرفته در نتیجه هزینه‌های ساخت راه‌های مواصلاتی به مراتب ارزان‌تر از سایر نقاط کشور است در ضمن یزد در مرکزیت قرار گرفته پس انتظار شاهرگ مواصلاتی برای یزد یک موضوع حیاتی برای کشور است که باید با جدیت پیگیری و اجرا شود.

*برای اصلاح ساختار اقتصادی استان در راستای حرکت به سمت فعالیت‌های اقتصاد کم آب‌بر چه برنامه دارید؟

مردمان این خطه نجیب از سالیان قبل با کم آبی مواجه بوده اند بنابراین هر یزدی قدر این طلای ناب را از هرچیز دیگری بیشتر می‌داند. در حال حاضر نیز یزد از محدود شهرهایی است که در مدیریت بحران آب برنامه دارد به نحوی که سیکل آب‌های پساب و فاضلاب و برگشت آن در چرخه آبیاری درختان و صنعت به درستی در حال اجراست. جایگزینی آب خلیج فارس در بسیاری از صنایع و استفاده از سیستم‌های به روز برای کنترل مصرف آب در کشاورزی.