- استان: مازندران
- حوزه انتخابیه: قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی
- شعار انتخاباتی: (سعی من بر داشتن کشوری قدرتمند)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
داود رحیمیان یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
- مردی از دل مردم؛ انتخابی بر اساس شایسته سالاری
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
درگیری و بحث جدلهای بی مورد نمایندگان
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
ایجاد کار گروهای تحقیق و تفحص
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
باعث دوری مردم از آنها و دلسردی جامعه از آنها و القا حس بدبینی در مردم میشود.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
هم سویی سه قوا همیشه راهگشا است، بنابراین این مساله اثر مثبتی دارد و رشد تولید و مهار تورم تجلی گاه این همراهی است
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
اعتماد مردم نسبت به نماینده ملت سلب و بدبینی ایجاد میشود.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
رو راست بودن با مردم و درک مشکلات مردم و در کنار مردم بودن باعث انتقال بهتر مشکلات و ندادن شعارهای عوام فریبانه و تصویب لوایح درست در خانه ملت را به ارمغان میآورد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
ارائه لوایح و قوانین باید خواستههای کل مردم کشور را شامل شده و سودمندی آن برای همه افراد جامعه باشد.
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
ایجاد گردش گاهها و تفرج گاهها در کنار مکانهای مناسب برای اسکان مسافران و معرفی جاذبههای گردشگری و ابنیه های تاریخی و امام زادهها و بقاع متبرکه.
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
ایجاد فراکسیون استاتی با مشارکت تمامی نمایندگان استانی جهت توسعه راههای داخلی استان و مواصلاتی بین استانها و تکمیل کار بزرگراه تهران - شمال
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
همکاری با قوه قضائیه و دستگاههای اجرایی جهت جلوگیری از تغییر کاربری و برخورد و تخریب ویلاهایی که با تخریب جنگلها و یا تصرف اراضی ساحلی ایجاد شدند.