استان: خوزستان
حوزه انتخابیه: ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت
شعار انتخاباتی: نه به قوم گرایی
رزومه: معاون وزیر سابق آموزش و پرورش، ریاست دانشگاههای پیام نور تهران، ریاست دانشگاههای پیام نور خوزستان، مؤسس دانشگاه پیام نور ایذه، دانشیار و عضو هیأت علمی نمونه کشور، مؤلف بسیاری از کتب پیام نور، رئیس شورای آموزش و پرورش مناطق مرزی، قائم مقام وزیر و عضو شواری مؤسسه آموزش از راه دور.
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
«فرشاد ابراهیم پور نورآبادی» یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
سوالات کشوری:
مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
مجلس باید از نظر نخبگان و کارشناسان امر در همه حوزهها استفاده کند و در این راه باید مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نقش ویژهتری را در امور ایفا کند تا طرحها و لوایح با عقبه کارشناسی قوی و جامع به صحن علنی مجلس برود.
مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
استفاده از ظرفیت مردم و رسانههای ضد فساد، میتواند نقش نظارتی مجلس را به خوبی تقویت کند و مجلس با استفاده از این دو اهرم، میتواند جلوی بسیاری از فسادها و انحرافها را بگیرد.
سوالات استانی:
آیا شما برنامهای برای رفع مشکلات آشامیدنی و کشاورزی حوزه انتخابیه خود دارید؟
شهرستانهای ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت متأسفانه اکنون از مشکل آب آشامیدنی و کشاورزی رنج میبرند و این در حالی است که این شهرستانها در کنار سدها و رودخانههای بزرگی واقع شدهاند و نباید شرایط به گونهای باشد که آب شرب مردم با مشکل مواجه شود.
البته در مدت اخیر کارهایی انجام شده است ولی کافی نیست ولی برنامه جدی دارم که آب را به مناطق مختلف به خصوص روستاهایی که تنش آبی دارند، برسانم و در کنار آن توجه به مساله آب کشاورزی هم لازم و ضروری است و شرایط این کار فراهم است و نیاز به برنامهریزی و پیگیری دارد.
البته برای مساله کشاورزی توجه به فناوریهای نوین به خصوص آبیاریهای مدرن بسیار ضروری است و باید در مجلس طرحهایی به تصویب برسد که دولت هزینههای این طرحها را انجام دهد و کشاورز فقط از منافع آن بهره مند شود.
مشکل اصلی استان خوزستان را چه میدانید و راهکار حل آن چیست؟
مشکل اصلی استان خوزستان را نبود یک برنامه جامع توسعه میدانم. باید بزرگان استان با محوریت نخبگان و افراد کارشناس، برنامهای را برای توسعه استان طراحی و تدوین کنند و همه فعالیتها بر مدار این طرح قرار گیرد. بودجههای خوبی به استان در سالهای اخیر اختصاص یافته است که به خوبی توزیع نشده و مشکلات استان را به صورت ریشهای حل نکرده است و برای این کار من برنامه جامعی دارم.