آذربایجان شرقی- «مهدی عبداللهی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: آذربایجان شرقی
  • حوزه انتخابیه: تبریز، اذرشهر و اسکو
  • شعار انتخاباتی: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

مهدی عبداللهی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

بنی ادم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

محلی نگری و عدم تخصص گرایی

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

اصلاح ساختارها انتخابات و چارچوب‌ها

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

حسابرسی شفاف از خود و ارتباطات

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

تجلی گاه اساسی در اقتصاد و فرهنگ و پیشرفت کشور نمود میابد

*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

ثروت اندوزی و رانت برای خود و اطرافیان

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

در سطح زندگی و مشکلات عامه مردم زندگی کند

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

انتخاب نفرات بر اساس گزینش انجام شود که ملی گرا باشد نه محلی و قومی و قبیله‌ای یا باند و گروه و فرقه

  • سوالات استانی:

* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تسهیل مقررات ملی

* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟

بروز رسانی مطالعات آبی حوزه‌های آبریز و استفاده از ظرفیت مراجع دانش بنیان

*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آنچه برنامه‌ای دارید؟

اولاً ضرورت وجود این صنعت رانتی بایستی در استان مشخص و اثبات شود ثانیاً در بحث آمایش سرزمینی هر استان به عنوان زنجیره تأمین بتواند نقش آفرینی کند نیازی به ایجاد واحدهای مجزا با نقش یکسان نیست و هدف راه اندازی چرخه تولید است تا منابع آن برای کل کشور حاصل شود