حجتالاسلام سعید احمدی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه حرف نو انقلاب اسلامی در عصر کنونی که توسط امام راحل مطرح شد، جمهوری اسلامی بود، افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با طرح عملیاتی خودشان، نوع حکومت، قانون اساسی و همه عرصههای حضور مردم را در قالب همین جمهوری اسلامی به رخ دنیا کشیده و مشکلات و مسائل مختلف کشور را در قالب جمهوری اسلامی مطرح و حل و فصل کردند.
وی با اشاره به اینکه چهار ایمان در امام راحل مطرح شامل ایمان به خدا، ایمان به هدف، ایمان به راه و ایمان به مردم مطرح شده است، اظهار کرد: اگر به نگاه و باور عمیقی که امام خمینی (ره) به مردم داشتند توجه کنیم، قادر خواهیم بود ایشان را به عنوان فیلسوف مردم نیز نامگذاری کنیم؛ چرا که ایشان در همه عرصهها از ظرفیت مردم متدین و پای کار ایران اسلامی استفاده و از گردنههای بزرگی چون دفاع مقدس را با کمک و همراهی مردم عبور کردند.
این مسوول با یادآوری اینکه بعد از رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری مردمسالاری دینی را در امتداد، تفسیر و تفصیل جمهوری اسلامی مطرح و راهحل مشکلات کشور را حضور جدی مردم در همه عرصهها بیان کردند، ادامه داد: این عرصهها میتوانست در خصوص عرصههایی که نیاز به حضور فیزیکی در قالب راهپیمایی و انتخابات بوده و یا در عرصههایی چون جهاد تبیین مطرح شود که مردم به صورت اعتقادی و فکری در این عرصه کار کنند.
وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که هر جا مردم پای کار بودند، دشمنان در رسیدن به اهداف شوم خود مایوس و مشکلات سریعتر حل و فصل شد، تصریح کرد: در دوران کرونا شاهد حضور و حمایت مردمی در زمینه رعایت دستورالعملهای بهداشتی و نیز کمکهای مومنانه و مواصات بودیم که این امر نشانه عظمت مردمسالاری دینی است که این موضوع را به وضوع شاهد هستیم.
انتخابات به عنوان یکی از مظاهر حضور جدی مردم در عرصه است
احمدی از انتخابات به عنوان یکی از مظاهر حضور جدی مردم در عرصه یاد کرد و گفت: مردم میتوانند با حضور خود در این عرصه از ظرفیتی که نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی ایجاد کرده است، در دورههای متعدد استفاده کرده و خون تازهای را در عرصههای اجرایی، عرصههای تقنینی جامعه و حتی مجلس خبرگان رهبری بدمند که این خود نشانه پویایی، تعالی و زنده بودن یک جامعه است.
وی با یادآوری اینکه مردم در ادوار مختلف انتخابات در پای صندوقهای رأی حضور پیدا کرده و نمایندگان خود را مشخص کردند، خاطرنشان کرد: در فراز و نشیبهایی که در گام دوم انقلاب اسلامی گذشت، حضور مردم نشاندهنده حرکت عظیم انقلاب اسلامی بود، به همین خاطر در گام دوم انقلاب اسلامی نیز حضوری متناسب با گام دوم میطلبد؛ چرا که ممکن است برخی از ساختارهای قبلی دچار تغییراتی شده باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه امروز جریان اصلاحطلبی و اصولگرایی و نیز جریان پدرخواندگی فرو ریخته است، اضافه کرد: مردم در گام دوم انقلاب اسلامی با الهام از روح بیانه گام دوم با بصیرت و شناختی که دارند و نیز با استفاده از راهبردهای مقام معظم رهبری میتوانند نماینده و خبرگان متناسب با بیانیه گام دوم را انتخاب کنند.
احمدی با بیان اینکه نخبگان جامعه و گروههای مرجع مسوولیت سنگینی در این عرصه به واسطه برخورداری از قدرت تحلیل، تفکر و بررسی بر عهده دارند، عنوان کرد: توجه به معیارهای کاندیدای اصلح یکی از جدیترین نکاتی است که باید در انتخابات به آن توجه داشت باشیم. معیارهای کاندیداهای اصلح در فرمایشات مقام معظم رهبری بیان شده است، بنابراین باید دقت کنیم که چه نمایندهای را برای چهار سال به مجلس شورای اسلامی میفرستیم.
وی با اشاره به اینکه در ۱۱ اسفندماه شاهد حضور پرشور و قدرتمند مردم در پای صندوقهای رأی برای شکلگیری مجلسی قوی، پرتوان، قدرتمند و انقلابی خواهیم بود، اظهار کرد: این مجلس در راه حل مشکلات مردم به ویژه دغدغه معیشتی مردم گامهای موثری برمیدارد. این مجلس از ظرفیت نخبگان در مشورت و ارائه ایدهها و طرحها استفاده کرده و در همه امور نگاه الهی و توجه به مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه را در حوزه اقتصادی در نظر خواهد گرفت.