به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی ستوده عصر دوشنبه در مراسم روز بزرگداشت ترویج فرهنگ قرضالحسنه در اردبیل، اظهار کرد: در مکتب اسلام بر اصل قرض حسنه و پاداش و ثواب بیپایان آن تاکید شده تا امت اسلامی از فرصت استفاده کرده و مال و داراییهای خود را در مسیر قرضالحسنه و دستگیری از نیازمندان و انفاق هزینه کنند.
وی تصریح کرد: آنچه که اسباب آرامش و سعادتمندی بشر است بهکارگیری صحیح و درست مال و اموال برای خیرخواهی و انجام اعمال نیکو است که نتایج سودمندی را نیز به همراه داشته و با مغفرت الهی مؤمن راستکار راهی بهشت میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: آنچه که امروز ضرورت پرداخت قرض حسنه است، تقسیم جامعه به طبقات فقیر و غنی است که در مسیر حمایت و پشتیبانی از نیازمندان و فقرا میتوان از ظرفیت قرضالحسنه استفاده کرد.
حجتالاسلام ستوده شفافیت، قانونمداری و پاسخگو بودن را بزرگترین سرمایه تشکلها و نهادهای مردمی عنوان کرد و افزود: در کنار این عوامل، ضرورت دارد به رصد و پایش دقیق مسائل و موضوعات توجه شده و بیش از گذشته بتوانیم در مسیر اعتمادآفرینی حرکت کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مجموعههای فعال در حوزه ترویج قرضالحسنه اعم از مؤسسات و بانکها در کنار شفافیت کار و اطلاعرسانی صحیح میتوانند به مرجعیت مالی تبدیل شده و با برنامهریزی دقیق زمینه رفع نیازمندی گروههای آسیبپذیر و حتی واحدهای تولیدی و صنعتی را فراهم کنند.
حجتالاسلام ستوده اضافه کرد: در سال ۲۰۱۷ از نگاه بهداشت جهانی جلب اعتماد و آرامش جامعه بسیار حیاتی و ضروری است و در تمدن جدید ما با بیماری استرس و اضطراب روبهرو هستیم که آثار و تبعات نگرانکنندهای به همراه دارد در حالی که هدایت درست منابع مالی میتواند آرامش نسبی را به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: انتظار میرود مدیران حوزههای مختلف سواد مالی بیاموزند چرا که اگر این سواد مالی نباشد، ما با ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی و دست و پا زدن آنها در عمق مشکلات روبهرو خواهیم بود و حتی قادر نخواهند بود تا بعد از گذشت ۶۰ سال خدمت نیروهای کارگری و کارمندی حق و حقوق آنها را پرداخت کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل توسعه و ترویج فرهنگ کار و بها دادن به وجدان کاری را یادآور شد و ادامه داد: البته در مکتب اسلام پرداخت قرضالحسنه مختص مسلمانان توصیه نشده بلکه هر کس میتواند از این روش در دستگیری از نیازمندان و فقرا استفاده کند.
در این مراسم مدیر شعب قرضالحسنه مهر ایران نیز به اهمیت قرضالحسنه و پاسداشت ۱۴ اسفند به نام روز «ترویج فرهنگ قرضالحسنه» اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد فعالیتهای بانکی و تراکنش مشتریان در قرضالحسنه مهر اتفاق میافتد و این مجموعه تلاش میکند تا در بالاترین سطح و بالغ بر ۴۸ هزار فقره تسهیلات را به ارزش ۵۵ هزار میلیارد تومان به گروههای مختلف جامعه پرداخت کند.
رضا فرجی آذر تصریح کرد: در کنار رشد ۷۰ درصدی منابع، سعی ما بر این است تا از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی استان حمایت کنیم تا آنها بتوانند فعالیتهای مؤثر خود را انجام دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از نظام مهندسی، آب و فاضلاب، حوزه علمیه، دارالقرآن، هلال احمر، اتاق اصناف، برق و آموزش و پرورش استان به خاطر ترویج فرهنگ قرضالحسنه قدردانی شد