به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد شفائی جانشین فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه گفت :۹ گروه مهندسی نیروی زمینی سپاه در کنار سایر بخشهای دولتی و مردمی با بهره گیری از ماشین آلات و امکانات و تجهیزات فنی و مهندسی خود در مرحله بازسازی و ترمیم آسیبها و خسارتهای ناشی از سیلاب در منطقه سیل زده از جمله چابهار و دشتیاری شرکت دارند.
وی افزود: به دلیل ابعاد گسترده حادثه و مشکلاتی که برای مردم در اثر سیلاب بوجود آمد، اقدامات گوناگونی در سه مرحله با مشارکت قرارگاه قدس انجام شد.
جانشین فرمانده قرارگاه منطقهای قدس سپاه خاطر نشان کرد: در مرحله اول که اولویت ما امداد و نجات بود تعداد قابل توجهی از ساکنان مناطق پرخطر به جاهای امن انتقال داده شدند و از سوی دیگر صدها رأس از دام و احشام سیل زدگان نجات داده شد.
وی افزود: برای این کار، گروههای جهادی، نیروهای رزمی و قرارگاههای عملیاتی قدس نیروی زمینی سپاه در اولین ساعات حادثه در منطقه حضور یافتند و عملیات امداد و نجات را انجام دادند.
سردار شفائی گفت: در مرحله دوم، کمک رسانی به مردم به صورت نیاز سنجی و در اختیار قراردادن اقلام ضروری در بین سیل زدگان شامل سبد کالا، آرد، ظروف آشپزخانه، پتو، روفرشی، گالن آب مواد شوینده و بهداشتی، طبخ نان و غذای گرم بود که اقلام ضروری و خوراکی به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال از سوی قرارگاه در اختیار هم وطنان سیل زده قرار گرفت.
وی افزود: برای اجرای این مرحله از مردمیاری، واحدهای هوانیروز نیروی زمینی سپاه نیز وارد عمل شده و با بهره گیری از دو فروند بالگرد، ضمن رساندن اقلام ضروری و خوراکی به مردم گرفتار آمده در سیلاب، در ترابری و جابجایی مردم و انتقال آنان به نقاط امن نیز مشارکت کردند.
سردار احمد شفائی به روند بسیار خوب مردمیاری و کمک به سیل زدگان جنوب استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و بیان داشت: حجم بسیار وسیع جریان آب ناشی از بارشهای کم سابقه و طغیان رودخانههای فصلی هم نتوانست مانع از روند سریع امداد و نجات در منطقه شود و با فروکش کردن سیلاب، مرحله تازه ای برای جبران خسارتها به ویژه در بخش مسکن و جادههای مواصلاتی و زیرساختها در حال پیگیری و انجام است.
وی افزود: در حال حاضر تعداد ۹ گروه مهندسی نیروی زمینی سپاه در کنار سایر بخشها برایا باز کردن جادههای مواصلاتی، سیل بند، ترمیم راههای ارتباطی و… فعال هستند.
شفائی گفت: در محور خدمات بهداشتی و درمانی نیز نیروی زمینی سپاه از نخستین ساعات کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: در ابتدا یک تیم ارزیاب به منطقه اعزام شد و در پی آن تیمی از کادر متخصص درمانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به همراه تعدادی آمبولانس به منطقه سیل زده اعزام کردیم و در عین حال این آمادگی و قابلیت ایجاد شد تا در صورت نیاز، آسیب دیدگان و بیمارانی که نیازمند خدمات فوق تخصصی باشند با بهره گیری از ظرفیتهای ترابری زمینی و هوایی به مراکز درمانی اعزام شوند.