به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدحسین طاهری آکردی در گردهمایی سالانه دبیران ستادهای امر به معروف و نهی از منکر استانها که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: باید فضای جامعه برای فردی که میخواهد در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و… تخلف کند، ناامن شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به آموزش ۲۳ هزار نفر در دورههای آموزشی امر به معروف و نهی از منکر افزود: یکی از اقدامات خوبی که در ستادهای استانها رخ داده برگزاری دورههای آموزشی فریصتین است که در این حوزه استقبال مردم هم بسیار خوب بوده است.
وی بیان کرد: محتوای دورههای آموزشی امربهمعروف متناسب با دوره کارشناسی است، یعنی مباحث دوره به گونهای تنظیم شده که برای متوسط جامعه مفید باشد، در حقیقت این دوره برای افرادی دارای تحصیلات عالیه و افرادی که سطحشان پایینتر است، تنظیم نشده بلکه حد وسط را در نظر گرفته شده است.
طاهری خاطرنشان کرد: در حقیقت این دوره آموزشی یک بسته آموزشی کامل برای آمران به معروف و ناهیان از منکر است تا تمام مواردی که باید برای برخورد با منکر و ترویج معروف نیاز است بدانند در این دورهها آموزش ببیند. در بحث آموزش چنانچه نیاز به مدرس یا تولید محتوا است دبیران اعلام کنند تا از ظرفیت حوزههای علمیه و تشکلهای انقلابی استفاده کنیم.
دبیر ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر اعلام کرد: در ستاد امربهمعروف چند اصل مهم شامل قانون گرایی، تعامل با دستگاههای اجرایی، ترویج فریضتین، نظارت بر عملکرد ادارات، حجاب و حمایت از آمران به معروف مورد توجه قرار دارد.
وی به اقدامات فرهنگی در ستادهای امربهمعروف اشاره کرد و توضیح داد: کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها و همایشهای منطقهای کار خوبی بوده که توسط دبیران در ستادهای استانی انجام شده و باید برای ارتقای کیفیت آن تلاش بیشتری شود.
طاهری آکردی در ادامه عنوان کرد: حضور ستاد امر به معروف و نهی از منکر امسال در جشنواره فجر بسیار کار بزرگی بود و نشان داد امر به معروف در حوزههای فرهنگی نیز فعال است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که ستاد در آن ورود کرده و به طور جدی پیگیری میکند، مطالبه گری است. در قسمت مطالبه گری باید یک طرح هماهنگ وجود داشته باشد تا در تمام استانها به صورت منسجم انجام شود.
گفتنی است؛ در این همایش از برترینهای ستادهای امربهمعروف و نهیازمنکر استانهای کشور تجلیل شد. به ترتیب خراسان رضوی و چهارمحال و بختیاری رتبههای اول و دوم را کسب کردند و همچنین استانهای البرز و خوزستان به صورت مشترک رتبه سوم را از آن خود کردند.