وزیر ورزش که بارها تاکید کرده است اجازه حضور کارمندان و مدیران وزارت ورزش در ریاست انتخابات فدراسیون‌ها را نمی دهد، برای انتخابات سوارکاری آزمون مهمی را در پیش خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون سوارکاری که در دو سال اخیر نوسان مدیریتی زیادی داشته و روزهای پرحاشیه ای را سپری کرده، روز 24 اسفند با شناخت رییس چهار سال آینده وارد دوره جدیدی خواهد شد که امید می رود آرامش به این رشته برگردد اما به نظر می رسد حضور یکی از مدیران وزارت ورزش در انتخابات اوضاع را مثل دو سال گذشته نابسامان خواهد کرد.

برای حضور در انتخابات پیش روی فدراسیون سوارکاری محمد اسد مسجدی،‌ فیض الله پیری شرفوندی، محمود حیدری، عباس رحمانی، رضا زندی خواری، محمد کاظمیان و سیدرضا میر ابوطالبی نامزد شده اند که طبیعتا رقابت بین دو یا سه نامزد خواهد بود.

در شرایطی که پیش از این برخی اهالی سوارکاری در نامه ای به وزیر ورزش خواستار ممانعت از حضور کارمندان این وزارتخانه در انتخابات شده بودند، تایید صلاحیت یکی از نامزدها دغدغه جدیدی را برای آنها ایجاد کرده چرا که اعتقاد دارند حضور یکی از مدیران میانی وزارت ورزش می تواند باعث به وجود آمدن ناعدالتی و ضایع شدن حق دیگر نامزدها باشد.

کیومرث هاشمی که بارها تاکید کرده بود مدیران و کارمندان وزارت ورزش حق حضور در انتخابات فدراسیون ها را ندارند، حالا با چالش جدیدی مواجه شده و باید دید می تواند روی حرفی که زده بایستد یا یکی از مدیران میانی این وزارتخانه وارد انتخابات ریاست فدراسیون سوارکاری خواهد شد.

رضا زندی که تا پیش از این تایید صلاحیتش برای حضور در انتخابات با ابهاماتی مواجه بود، مجوز حضور را گرفته و قرار است با سایر گزینه ها رقابت کند. این در حالی است که مجمع انتخاباتی این فدراسیون توسط فردی اداره می شود که دبیر زمان حضور زندی در فدراسیون سوارکاری بوده است.

طبیعی است که در فاصله اندک باقی مانده تا زمان برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکای زندی به واسط دبیرش می تواند از اطلاعات کامل مجمع و سایر موارد مرتبط با آن مطلع شود و همین امر سلامت و عدالت در انتخابات را زیر سوال می برد. ضمن این که تاکنون سایت فدراسیون یا بیانیه‌ای رسمی از سوی فدراسیون مشخص نکرده رای‌دهندگان مجمع چه گزینه‌هایی هستند.

پرسش اینجاست که چطور وزارت ورزش بر خلاف منشور رسمی منتشر شده تصمیم دارد عنان فدراسیونی را که بیشتر سرمایه‌اش را بخش خصوصی تامین می‌کند، در اختیار یک کارمند میانی دولتی قرار دهد که تجربه مدیریتی مرتبطی ندارد. ضمن این که ساختارهای برگزاری انتخابات به طور مشخص شفاف مشخص نشده است.

از سوی دیگر زندی در دوره سرپرستی اش نتوانست عملکرد قابل قبولی داشته باشد و در بازی های آسیایی هم سوارکاری ایران ناکام بود و نتوانست انتظارات را برآورده کند. ضمن این که بدهی سنگینی هم به خاطر پرداخت نشدن اجاره بهای ساختمان فدراسیون بر جای ماند و پرداخت شدن آن به گردن سرپرست بعدی فدراسیون(عباسعلی اکبری) افتاد.

اگر کیومرث هاشمی می خواهد به شعاری که در ورزش داده و در حکم های سرپرستان هم تاکید کرده حق شرکت در انتخابات را ندارد، باید جلوی حضور کارمندان وزارت ورزش در انتخابات را بگیرد تا انتخابات در سلامت و عدالت کامل برگزار شود.