به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مفید سهرابی ظهر یکشنبه در نشست با خبرنگاران، گفتمان سازی و رواج مفاهیم قرآنی در زندگی آحاد مرد را از اهداف طرح مسطورا برشمرد و گفت: طرح ملی مسطور یعنی سطر به سطر زندگی با آیههای قرآنی، به گونهای که آیههای قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.
وی افزود: با اجرای این طرح سه ساله، نقش و اثرات قرآن در زندگی به عینه ساری و جاری شده و آنگونه که توقع داریم، رفتار مطابق با دستورات قرآن نهادینه میشود.
حجت الاسلام سهرابی با اشاره به اینکه این طرح از ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد، بیان کرد: برای اجرای این طرح در کنار جریانهای مردمی، از ظرفیت همه دستگاههای فرهنگی و حاکمیتی نیز استفاده میشود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی میناب، با اشاره به اجرای طرح ویژه فرهنگی عملیات ماه رمضان با عنوان زندگی با آیهها، اضافه کرد: برای این طرح تبلیغات محیطی و استفاده از بستر فضای مجازی در دستور کار بوده و شرایط آموزش و حفظ برای گروههای مختلف مردم اجرا میشود.
وی یادآور شد: محور این طرح آیاتی است که روی مسائل اعتقادی مردم تاکید داشته و در زندگی انسان دخیل است و با طرح کلی اندیشههای اسلامی مطابقت دارد.
وی با بیان اینکه طرح مسطورا به ما یاد میدهد که چگونه با آیات زندگی کنیم، از طراحی چهار گام برای اجرای عملیات ماه رمضان خبر داد و گفت: همه باید دست به دست هم دهیم تا طرح مسطورا یا زندگی با آیههای قرآن را اطلاعرسانی کرده و به گوش همگان برسانیم.
سهرابی اظهار داشت: در قالب طرح مسطورا ۱۵۰ آیه از کلامالله مجید در مدت سه سال در جامعه گفتمانسازی شده و هر سال ۵۰ فراز از آیات قرآن در قالب ۳۰ فراز محوری و ۲۰ فراز حول آن انتخاب شده است.
وی تاکید کرد: تولید کلیپهایی در زمینه آموزش، حفظ مفاهیم، تدبر در آیات، تهیه کاربرگهای آموزشی برای کودکان و ویژه برنامههای فرهنگی توسط گروههای رسانهای در محور این فرازها انجام میشود.
وی با اشاره به حضور گسترده مسافران نوروزی در شهرستان میناب ادامه داد: برای ایام نوروز که همزمان با ماه مبارک رمضان است، برنامه ریزی خوبی صورت گرفته تا بسترهای تبلیغی به ویژه در پارک های و بوستانهای شهر میناب شده است.
حجت الاسلام سهرابی بیان داشت: اعزام مبلغ در شهرستان از حالت سنتی خارج شده و با استفاده از سامانه شمع، نسبت به درخواست و اعزام مبلغ اقدام می شود.
وی با بیان اینکه در هر بخش شهرستان میناب مبلغین و مبلغات مشغول به فعالیت می شوند گفت: از رسانه ها نیز انتظار می رود که خط محتوایی برای توجه عموم جامعه را به قرآن داشته، البته جامعه قرآنی نیاز به همکاری همگان و فرهیختگان دارد.