دشتیاری- بیمارستان صحرایی سپاه در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان با حضور نماینده ولی فقیه در استان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر یک شنبه بیمارستان صحرایی سپاه پاسداران در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، آغاز به کار کرد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در این مراسم گفت: نقش آفرینی همه گروه‌ها از اقوام و مذاهب مختلف در حادثه سیلاب جنوب استان از جلوه‌های وحدت است

آیت الله مصطفی محامی افزود: در حادثه سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان همه گروه‌ها از اقوام و مذاهب مختلف در کنار یکدیگر هستند و این نشانه اتحاد، انسجام و از جلوه‌های وحدت است.

وی ادامه داد: سیلاب در جنوب استان خسارت‌هایی را در پیش داشت و خوشبختانه در کنار بحث انتخابات مسؤولان و دستگاه‌های مختلف از همان روزهای ابتدایی پای کار امدادرسانی به مردم آمدند.

امام جمعه زاهدان افزود: در ادامه عنایت مقام معظم رهبری و دستورات ایشان بر کمک‌رسانی به مردم سیل زده سبب جلب توجه مسؤولان و مردم در سراسر کشور به سیستان و بلوچستان شد و پس از آن نیز ریاست جمهور نیز به منطقه سفر کرده و از نزدیک مشکلات را بررسی کردند و در واقع سیل مهربانی از سایر نقاط کشور به استان روانه شد و همدلی مردم در سراسر کشور را مشاهده کردیم.

محامی هدف از سفر به مناطق سیل زده را اطلاع از وضعیت مردم سیل زده، قدردانی از مسؤولان و گروه‌های جهادی و بررسی مشکلات مردم پس از وقوع سیل عنوان و گفت: در منطقه حضور پیدا کردند و گروه‌های مختلف گزارش‌هایی به بنده ارائه کردند که امیدواریم این وعده‌ها به فراموشی سپرده نشود.

وی ادامه داد: خوشبختانه کمک‌رسانی به مردم صورت گرفته و مشکلات در حوزه زیرساخت‌هاست و نیازمند تدبیر هست چرا که متأسفانه از تجربه سیلاب گذشته استفاده نکردیم و اقدامی توسط دولت‌های مختلف در حوزه پیشگیری صورت نگرفته است.

محامی تاکید کرد: زیرساخت‌ها باید به گونه‌ای فراهم شود که دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم و با احداث سیل‌بندها آب را ذخیره‌سازی و مورد استفاده قرار دهیم.

وی اظهار کرد: استاندار، معاونین، مسؤولان ادارات مختلف، نیروهای نظامی و انتظامی از هنان روزهای ابتدایی در منطقه حاضر شدند و به خدمت‌رسانی پرداختند که فعالیت‌های آن‌ها جای قدردانی دارد.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان گفت: در حادثه سیلاب جنوب استان همه اقوام و مذاهب در کنار یکدیگر بوده و در راستای رفع مشکلات تلاش می‌کنند که این همدلی نشانه اتحاد، انسجام و از جلوه‌های وحدت است.

شایان ذکر است تاکنون ۶۴ بیمارستان صحرایی سپاه پاسداران در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان برپا و در مدت تعیین شده به فعالیت به بیماران پرداختند و از امروز نیز دو سامانه بیمارستان سیار با ظرفیت ۶۴ تخت خدمات رسانی در مناطق سیل زده جنوب استان را آغاز کردند.