حجتالاسلام محمد قادری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از برنامههای مهم در ماه مبارک رمضان اجرای طرح مسطورا است که با ورود همه جریانهای فرهنگی اجرا خواهد شد.
وی زندگی با آیهها را یکی از مهمترین اولویتها و برنامههای طرح مسطورا عنوان کرد و ادامه داد: اجرای این طرح در لایههای مختلف برنامهریزی شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر از تولید و توزیع محتوای مرتبط با طرح مسطورا در سکوهای مختلف خبر داد و بیان کرد: برگزاری مسابقه در قالب طرح مسطورا در دستور کار است.
وی بیان کرد: تلاش میشود که در قالب این طرح آیههای قرآن برای مردم ملموس شده و وارد زندگی مردم شود که به تعبیری ضربالمثل زندگی مردم شود.
حجتالاسلام قادری از برنامهریزی برای اجرای طرح مسطورا به صورت محوری در همه شهرهای استان بوشهر خبر داد و افزود: مساجد استان بوشهر جدای از برنامههای همیشگی خود این طرح زندگی با آیهها را در دستور کار دارند.
وی از تولید محتوای ویژه برای سنین مختلف از جمله کودکان و نوجوانان خبر داد و خاطرنشان کرد: برای ایام نوروز نیز برنامهریزی در قالب طرح مسطورا انجام شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: در پویش مسطورا از ظرفیتهای شخصی و همچنین ظرفیت تبلیغات محیطی استفاده میشود.
وارد کردن قرآن در زندگی مردم
وی تبیین مفاهیم قرآن و وارد کردن قرآن در زندگی آحاد مردم را از مهمترین برنامههای طرح مسطورا عنوان کرد و ادامه داد: در طرح ویژه فرهنگی عملیات ماه رمضان با عنوان زندگی با آیهها «مسطورا» شرایط آموزش و حفظ برای گروههای مختلف مردم اجرا میشود.
حجتالاسلام قادری با اشاره به تطابق این طرح با طرح کلی اندیشههای اسلامی افزود: طرح مسطورا به ما یاد میدهد که چگونه با آیات زندگی کنیم که تلاش میشود ظرفیت بهرهمندی از این طرح برای همگان فراهم شود.
وی اطلاعرسانی در زمینه اجرای طرح مسطورا یا زندگی با آیههای قرآن را مهم دانست و اضافه کرد: تولید کلیپهای آموزشی، حفظ مفاهیم، تدبر در آیات، کاربرگهای آموزشی برای کودکان و ویژه برنامههای فرهنگی در دستور کار است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر تاکید کرد: در قالب طرح مسطورا ۱۵۰ آیه از کلام الله مجید در مدت سه سال در جامعه گفتمان سازی خواهد شد و هر سال ۵۰ فراز از آیات قرآن در قالب ۳۰ فراز محوری و ۲۰ فراز حول آن، انتخاب شده است.
وی افزود: گام اول این طرح رساندن این فرازها به سمع و نظر حداقل یک سوم مردم جامعه و ایجاد انس با مفاهیم آیات حداقل برای پنج میلیون نفر در کشور را گام دوم طرح مسطورا برشمرد و گفت: حفظ ۵۰ فراز گام سوم و ایجاد فرهنگ کنشگری بر مبنای تعلیم و تدبر در این آیات گام چهارم طرح محسوب میشود.