جتالاسلام ابوالفضل سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار مهر امامان جمعه را زبان گویای مردم در بیان مطالباتشان عنوان کرد و گفت: تریبون نماز جمعه سالمترین بلندگو و مورد اعتماد مردم است؛ بنابراین سخن مردم باید از این طریق به گوش مسئولان برسد و از سوی دیگر خواست مسئولان به مردم منتقل شود.
امام جمعه آران و بیدگل یکی از دغدغههای مردم آران و بیدگل را تصمیم برای راهاندازی کارخانه ذوب فولاد عنوان کرد و ابراز داشت: آران و بیدگل منطقه کویری است؛ کارخانه فولاد در مناطقی تأسیس میشود که بتوان آب مورد نیاز آن را تأمین کرد؛ ممکن است این امر از لحاظ قانونی موجه باشد اما از لحاظ عرفی و وضعیت منطقه به حتم یکی از معضلات آینده را به وجود خواهد آورد.
وی افزود: علاوه بر مسأله آب، آلایندگی فراوان کارخانه ذوب آهن مردم را اذیت خواهد کرد؛ شهرهای تهران و اصفهان برای حذف آلایندههای اطراف خود هزینههای هنگفتی را خرج میکنند، حال در منطقهای که از محیط زیست نسبتاً خوبی برخوردار است ایجاد ضرر، عقلانی به نظر نمیرسد. برای رفع دغدغه مردم اعزام کارشناس بی طرف کارساز است.
حجتالاسلام سلیمانی به سهم چهل درصدی آران و بیدگل از دریاچه نمک اشاره کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بر قبح خام فروشی تأکیدات بسیار داشتهاند؛ حال نمک موجود که سهم این شهر است با قراردادهایی به صورت خام و فرآوری نشده فروخته میشود که لازم است با برنامهریزی و مساعدت مسئولان، شرکتهایی وظیفه فرآوری این محصول را به عهده گیرند و علاوه بر اشتغالزایی درآمد مضاعفی برای این شهر به همراه داشته باشد.
امام جمعه آران و بیدگل از تجمیع زبالههای شهر کاشان در منطقه ابو زید آباد شهرستان آران و بیدگل انتقاد کرد و گفت: حدود بیست سال است که آران و بیدگل از کاشان جدا شده است، لیکن کماکان محل تجمیع زبالههای کاشان است؛ بارها و بارها اینجانب و ائمه جمعه بخشهای مختلف به این مسأله و بوی تعفن حاصله که در این منطقه وجود دارد اعتراض کردهایم ولی این اعتراضات شنیده نمیشود.
وی افزود: در تمام دنیا از این زباله استفادههای متنوعی میکنند و میتواند باعث کسب درآمد باشد؛ امیدواریم مسئولان تمهیدی را اتخاذ کنند که با بازیافت این زبالهها علاوه بر رهایی مردم از این معضل بزرگ کسب درآمدی برای منطقه باشد.
حجتالاسلام سلیمانی با انتقاد از مستقل نبودن برخی از اداره آب و فاضلاب و اداره بهداشت و درمان گفت: مسائلی که به چنین اداراتی مربوط است، فرآیند حل شدن بسیار طولانی دارد؛ هر کاری را به مرکز استان یا تهران ارجاع میدهند که باعث عقب افتادن فرآیند حل مسأله میشود.
امام جمعه آران و بیدگل با اشاره به تأکیداتی که رهبر معظم انقلاب درباره دانشگاه فرهنگیان داشتند اظهار کرد: مردم باهوش و متدین آران و بیدگل ظرفیت انسانی مناسبی برای حل مسائل خود هستند؛ مردم، خیرین و دولت باید دست به دست هم دهند تا دانشگاه فرهنگیان بتواند پایگاه فرهنگی خوبی برای حل مسائل ایمانی مردم و جوانان متعهد در راستای منویات رهبر معظم انقلاب باشد.
وی تکمیل بیمارستان امام حسن (ع) را خواستار شد و اضافه کرد: این بیمارستان پانزده سال پیش کلنگ زده شد و اکنون ۹۵ درصد از ساختمان آن تکمیل شده است؛ رئیس جمهور نیز دستور تکمیل طرحهایی که بیش از نیمی از آنها به انجام رسیده است را صادر کرده است، اما همتی برای تکمیل این بیمارستان نیست؛ از سوی دیگر بیمارستان ثامن الائمه کامل شده اما مجهز نشده است.
حجتالاسلام سلیمانی به کمبود نیروی انسانی در بخش درمان اشاره کرد و گفت: باید تمهیدات لازم برای تکمیل و راهاندازی بیمارستانهای آران و بیدگل که بیش از ۱۱۰ هزار نفر جمعیت دارد اندیشیده شود.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان مشکلات مصلای فعلی نماز جمعه شهرستان آران و بیدگل ادامه داد: قبل از امامت جمعه اینجانب ساخت مصلای جدید کلید خورده اما هنوز تکمیل نشده است؛ مصلای فعلی جوابگو نیست و مشکلات عدیدهای در محوطه و جای پارک مردم وجود دارد. به جای ساخت مصلی، محل زمین آن توسط مسؤولان محلی معین گشته، اما واگذار نشده است.
وی که از تعیین محل احداث باغ موزه در چهار سال پیش خبر داد گفت: شروع ساخت این باغ موزه به مرکز استان یا تهران حواله میشود؛ چنین مشکلی را در بحث مسکن ملی نیز داریم که هنوز نتوانستهاند زمینهایی که از سوی دولت قول داده شده را بدهند؛ زمین مورد نظر باید به شهرستان ملحق میشد، الحاق این زمین به منطقه خود شهر، مربوط به راهکار شورای عالی مسکن و شهرسازی است که به زودی به نتیجه نخواهد رسید. در واگذاری زمین آن تعلل شده و هنوز هیچ اقدام عملی صورت نگرفته است.
حجتالاسلام سلیمانی بر معضلات و مشکلات قانونی هماهنگی با مرکز استان و تهران تأکید کرد و افزود: برای مردمی که سال گذشته برای مسکن ملی چهل میلیون تومان به حساب ریختهاند زمینی تعیین نشده است؛ برای برخی زمینی را معین کردهاند که باز آن هم ملغی و موجب بد بینی شده است؛ این مسأله مربوط به راه و شهرسازی و موظف به حل آن است.
وی ادامه داد: همچنین مطالبه جدی دیگر جاده شهرستان به چرمشهر ورامین است که قسمتی از آن زیر سازی و حتی کد ملی هم خورده است. جادهای که با کم کردن بیش از یک ساعت راه مسافر، علاوه بر کم شدن هزینه، صرفهجوی در وقت مردم خواهد بود.