به گزارش خبرنگار مهر، در فاصله چند ماه مانده تا بازی های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس، پنج بانوی ملی پوش ایران که سهمیه حضور در این دو رویداد بزرگ را کسب کرده اند، مورد حمایت گراد قرار گرفتند تا بتوانند با انگیزه و انرژی بیشتری خود را برای حضور در پاریس آماده کنند.
فرزانه فصیحی، شرمینه چهل امیرانی، هاجر صفرزاده، هانیه رستمیان و فاطمه امینی پنج ملی پوش بانوی ایرانی با حضور در نشست خبری به تشریح برنامه ها و اهداف خود برای حضور در این دو رویداد پرداختند.
فصیحی: حضور در المپیک افتخار بزرگی است
فرزانه فصیحی در مورد حضورش در المپیک گفت: دوست داشتم فقط آنجا حضور داشته باشم و برای دختران ایرانی کاری انجام دهم اما متأسفانه نشد. کار سختی در المپیک در پیش داریم فینال صد متر فینال سیاهپوست ها است. امسال با سهمیه ای که خودم گرفتم عازم پاریس میشوم که کار بزرگی است.
فصیحی خاطرنشان کرد: فینال سختی است اما تلاش میکنم که بهترین خودم باشم. از همه میخواهم برای دختران ایرانی دعا کنند که با همه وجودشان تلاش میکنند تا موفق شوند.
دونده ملی پوش ایران در پایان گفت: برخی میگویند مدالت کجاست؟ من می گویم همینکه به المپیک رفتیم، کار بزرگی است. خیلیها آرزوی رفتن به المپیک را دارند. همین که به المپیک رسیدیم جای ستایش دارد.
رستمیان: با تمام وجودم تلاش می کنم
هانیه رستمیان درباره مسابقات پیش روی تیراندازی ایران گفت: دو مسابقات جهانی داریم اولین مسابقات فروردین در برزیل است که آخرین مسابقات کسب سهمیه المپیک است و بچهها تلاش سهمیههای بیشتری کسب کنند. من هم در این مسابقات حضور دارم و برای کسب تجربه رقابت میکنم. پس از آن مسابقات جهانی مونیخ است و افرادی که سهمیه گرفته اند در این رقابتها حاضر میشوند که قبل از المپیک است و اهمیت زیادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: آماده سازی تیراندازی نیاز به اردو و تجهیزات دارد اما متأسفانه تا الان نتوانسته ایم اردوی برون مرزی داشته باشیم.
رستمیان درباره اردوی هانوفر آلمان گفت: متأسفانه فدراسیون موفق به گرفتن ویزای آلمان نشد اما ویزای من بخاطر سفرهایی که داشته ام صادر شد و قرار است تصمیم بگیرند من به تنهایی عازم این مسابقات بشوم یا خیر. اگر کمیته المپیک حمایت کند میتوانم به این اردو اعزام شوم؛ با این اوصاف تنها امید ما مسابقات مونیخ است.
وی درباره نقش مدال طلای جواد فروغی در افرایش توجهات به تیراندازی، گفت: مدال آقای فروغی مدال خوبی بود و خیلی امیدوار شدیم نگاهها به تیراندازی تغییر کند و حمایتها بیشتر شود. مسؤولان تا جایی که میتوانند تلاش دارند اما مشکلات مالی و مشکلات مربوط به تحریمها به قدری زیاد است که پس از مدال آقای فروغی هم تغییراتی در توجه به این رشته به اندازه کافی نشد.
وی درباره کمبود سلاح برای تیراندازی ایران گفت: تجهیزات در رشته ما خیلی تأثیرگذار است ما در سلاحهای بادی مشکلی نداریم اما سلاحهای خفیف را چون تحریم هستیم به ما نمیفروشند.نیروهای مسلح سلاحهای ما در رشته تپانچه را دارند. امیدوارم برای سایر سلاحها نیز کمک شود تا در اختیار ما قرار گیرد.
رستمیان درباره هدفش از حضور در المپیک گفت: رشته تیراندازی قابل پیش بینی نیست. کار سختی داریم اما قول میدهم تمام تلاشم را بکنم. دومین تجربه حضورم در المپیک است. در همه مسابقات امسال به فینال رسیدم و امیدوارم در المپیک هم به مرحله فینال برسم.
امینی: برای شادی دل مردم ایران می جنگیم
فاطمه امینی دیگر بانوی المپیکی کشور نیز در خصوص حضور در المپیک گفت: کار خیلی سختی داریم و میخواهیم برای شادی دل زنان مردان ایران گامهای مهمی را برداریم. به هر حال رقیبان سرسختی داریم که باید در مسیر المپیک با آنها رقابت داشته باشیم.
بانوان المپیکی ایران گام بزرگی برمی دارند
حمیده سادات زعیم زاده مدیرعامل کارخانجات گراد نیز که ورزشکار بانوی ایران را مورد حمایت قرار داده اند در مورد دلیل این اقدام گفت: از مدتها قبل برند ما روی حمایت از ورزشکاران کار کرده بود و حالا قصد داریم به بانوان المپیکی بپردازیم که کار بزرگی را با تمام سختیها انجام میدهند.
وی گفت: گردآفرید بانوی ایرانی استعارهای از بانوان ورزشکار قهرمان در المپیک پاریس است و گراد به عنوان حامی در کنار ورزشکاران الهام بخش تا المپیک۲۰۲۴ و بعد از آن خواهد بود.
زعیم زاده در ادامه افزود: شرکت گراد همیشه از ورزشکاران حمایت کرده همانگونه که تاکنون از برخی تیم های فوتبال مانند سپاهان، سایپا و غیره حمایت کرده و حتی در سایر رشته های ورزشی مانند کشتی هم اسپانسر و حامی ورزش کشور بوده است. حالا گراد قصد دارد به بانوان المپیکی ایران عزیز بپردازد و این کار بزرگ و حمایت را با تمام سختیها انجام دهد.
زعیم زاده با اشاره به اینکه ورزش بانوان همیشه کمتر از ورزش مردان مورد حمایت بوده است، گفت: حمایت مالی و معنوی از بانوان ورزشکار باعث خواهد شد این بانوان بدون دغدغه و با دلگرمی به ورزش بپردازند.
وی درباره دلایل عدم ورود گراد به طراحی لباس تیم های ملی حاضر در محافل جهانی که همواره مورد انتقاد همگان است تصریح کرد: به طورکلی برای طراحی تیم ملی مشکلات و موانع زیادی وجود دارد به همین دلیل بسیاری از برندها ترجیح می دهند که به این موضوع ورود نکنند، زیرا در نهایت مسئولان طرحی را انتخاب می کنند که مدنظر خودشان باشد.
صفرزاده: امیدوارم در پارالمپیک پاسخ اعتمادها را بدهم
هاجر صفرزاده نخستین دونده کم بینایان ایران که بعد از ۸ سال عضویت در تیم ملی توانسته برای نخستین بار سهمیه پارالمپیک ٢٠٢۴ پاریس را دریافت کند نیز در این مراسم گفت: امیدوارم با برد در مسابقات جواب حمایت های شرکت گراد را بدهم، زیرا بعد از چندین سال فعالیت در تیم ملی این نخستین بار است که یک برند ایرانی حامی بانوان ورزشکار در مسابقات شده است.