به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هوشنگ فولادی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت بیش از ۱۵۰۰ گروه جهادی در استان، گفت: در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، ۱۳۵ گروه جهادی آماده خدمت رسانی در عرصههای مختلف استان چهارمحال و بختیاری هستند.
وی افزود: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، مقرر شد ۳۴ گروه جهادی در عرصههای پزشکی_درمانی، محرومیت زدایی و آموزشی، عمرانی، فرهنگ و معنویت افزایی، اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی، دامپزشکی، خدماتی و توزیع بستههای معیشتی، عازم مناطق مختلف بویژه کمتر برخوردار استان چهارمحال و بختیاری شوند.
سرهنگ فولادی با اشاره به تداوم جهاد آبرسانی در ۴ منطقه استان، افزود: طی قراردادی که با قرارگاه جهادی امام حسن (علیه السلام) بسته شد همچنان آبرسانی به نقاط مختلف روستایی فاقد آب شرب ادامه دارد، که از بین ۲۸۳ روستا، آبرسانی به ۷۵ روستا تکمیل شده و مابقی پیشرفت ۷۰ درصدی دارند.
وی، ادامه داد: گروههای جهادی در قالبهای مختلف، پایگاههای بسیج محلات، دانش آموزی، دانشجویی، جامعه پزشکی، مهندسین کشاورزی و صنعت و حقوقدانان و اقشار مختلف بسیج در طول سال مشغول فعالیت و خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم هستند.
فولادی گفت: اولویت فعالیت گروههای جهادی در مناطق کمتر برخوردار، صعب العبور و سپس حاشیه شهرها میباشد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام خاطرنشان کرد: اعزام گروه جهادی به مناطق محروم، تعمیر و تکمیل مسکن محرومان و مددجویی، تهیه و تأمین جهیزیه برای زوجهای نیازمند، آبرسانی به روستاهای فاقد آب شرب سالم و پایدار در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام، احداث جاده و کانالهای انتقال آب به اراضی کشاورزی، ساخت و تعمیرات غسالخانه، مساجد، خانههای عالم، نوسازی مدارس و …، راه اندازی کارگاههای اشتغالزایی زودبازده و حمایت از کارآفرینان اقتصاد مقاومتی، گوشهای از اقدامات بسیج سازندگی و قرارگاه محرومیت زدایی است.
فولادی تصریح کرد: ارائه تسهیلات اشتغالزایی به ۱۰۰۰ نفر تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و تعمیر و مرمت ۳۰۰ واحد مسکن محرومین و ساخت ۲۲۰ مسکن نیازمندان به همراه اهدای ۶۰۰ سری جهیزیه به زوجهای عزتمند استان گوشهای از خدمات بسیج سازندگی میباشد.
وی همچنین از راه اندازی صدها صندوق قرض الحسنه خبرداد که منجر به تشکیل تعاونیهای متعدد گردیده است.
فولادی گفت: ۲۳ کارگاههای اشتغالزایی نیز راه اندازی شده که در هر کارگاه متوسط تا ۱۲ نفر مشغول به فعالیت هستند که بیشتر از سرپرستان خانوار میباشند.