مشهد- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: ۱۸ نقطه پرخطر جاده‌ای در استان خراسان رضوی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر شهامت صبح دوشنبه در اولین نشست خبری قرارگاه سفر خراسان رضوی اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد زائرین مشهد به صورت جاده‌ای وارد مشهد می‌شوند و این نگاه ویژه می‌طلبد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: ۸۲ درصد زائرین مشهد با وسیله نقلیه شخصی، ۱۰ درصد با اتوبوس و بقیه ریلی و هوایی به مشهد می آیند.

وی بیان کرد: ۴ هزار کیلومتر از جاده‌های استان در سال گذشته نیازمند بهسازی بود که پس از استخراج مسیرها برنامه سه ساله برای آن چیده شد.

شهامت با بیان اینکه آسفالت باید در دمای بالای ۱۰ درجه تا ۱۵ درجه انجام شود، گفت: از شهریور ماه امسال بیش از ۱۵۶۰ کیلومتر راه سازی انجام شد و بعضی جاها مثل نیشابور، سبزوار و خواف که تردد کامیون بیشتری دارند به صورت متمرکز آسفالت نیاز به بهسازی سنگین داشت.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی افزود: جاده‌های استان فرسوده شده و بعضی از نقاط بیشتر از ۴۰ سال عمر و نیاز به روکش حفاظتی و بهسازی سنگین دارند.

وی اظهار کرد: هر کیلومتر بهسازی سنگین ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و هر کیلومتر روکش حفاظتی ۱.۵ میلیارد تومان هزینه دارد و شیفت ۸ ساعته یک کارگاه جاده سازی ۵ تا ۶ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

شهامت در خصوص اینکه بعضی از جاده‌های استان شش ماه یا کمتر بعد از روکش و یا بهسازی تخریب می‌شوند، گفت: این موضوع ضرری به بیت المال نمی‌رساند و پیمانکار تا یکسال این جاده‌ها را تضمین کرده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: امسال ۲۰۰ میلیارد تومان برای ایمنی جاده‌ها هزینه شده است و سال گذشته ۳۰ نقطه پر خطر شناسایی شده بود که ۱۱ نقطه آن رفع شده و یک نقطه در حال انجام است و ۱۸ نقطه پرخطر در استان باقی مانده است.