به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جهانگیری، در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه انتظار میرود در قالب این تفاهم نامه مشارکتهای اجتماعی با قبول مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای کنترل بیماری سرطان موجب تعالی ارائه خدمات شود، گفت: مقرر شد با توسعه همکاری میان مؤسسه و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در آینده نزدیک دانشگاه علوم پزشکی قم، متدی با محوریت مدیریت بهینه منابع، مدیریت ریسک بیماری سرطان و ارائه خدمات با کیفیتتر به بیماران سرطانی ارائه شود.
وی با بیان اینکه این متد قابلیت بهرهگیری در حوزه سایر بیماریهای صعبالعلاج را خواهد داشت، افزود: در این تفاهم نامه ۲۶ گام از جمله چارچوب نقشه اجرایی، تمهیدات در حوزه منابع، پرونده الکترونیک سلامت، سطح بندی خدمات و نظام ارجاع تدوین شده است.
به گفته جهانگیری، نظام پرداخت در قیمت تمام شده خدمات نیز در این گامها دیده شده و بر پایه شبکه بهداشت و نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی تعریف شده است.
وی ادامه داد: بهرهگیری از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مؤسسه غنای بیشتری میبخشد. از طرفی همیشه از این دانشگاه درسهای ارزشمندی آموختهایم؛ در همین راستا سعی داریم ارتباطات بینالمللی با کدینگهای حوزه تشخیص و شاخصهای علمی نیز رعایت شود.
مدیرعامل مؤسسه مکسا ادامه داد: مشارکت خیرین در تأمین منابع برای شرکتهای دانش بنیان و در نتیجه پیشرفت علم نیز اهمیت بسیار دارد. در زمینه ارتقای سامانهها، بهرهگیری از هوش مصنوعی، خدمات مجازی و تله مدیسین نیز به همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیاز است.
به گفته وی، ترویج پیشگیری و غربالگری و هدفمندکردن روند آن، خودمراقبتی و تولید دانش به منظور افزایش سواد سلامت مردم از جمله دستاوردهای انعقاد این تفاهم نامه خواهد بود.