به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به ریاست وزیرکشور که باحضور ویدئوکنفرانسی استانداران برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیتهای استان برای میزبانی از مسافران نوروزی آماده است، اظهارداشت: برای مجموع ۹ فرودگاه استان هرمزگان حدود ۲۴۰ پرواز روزانهی رفت و برگشت در پیک سفرهای نوروزی پیشبینی شده که فرودگاههای کیش، قشم و بندرعباس سه فرودگاه پرترافیک استان در ایام نوروز هستند.
استاندار هرمزگان آمار ورود مسافر به استان طی ۲۴ تا ۲۷ اسفند ماه را ۶۱۸ هزار نفر اعلام و خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی ۹۲۷ هزار و ۳۹۴ نفر مسافر نیز شب را در استان اقامت داشتهاند همچنین آمار ورود به جزایر از ۲۵ تا ۲۷ اسفند ماه براساس خرید بلیط با کدملی تعداد ۲۶۲ هزار نفر بوده ضمن اینکه ۴۸ هزار و ۸۸۰ خودرو نیز خود را به جزایر رساندهاند.
وی به آمادگی مراکز اقامتی در سطح استان جهت پذیرش مسافران و گردشگران اشاره داشت و افزود: درمجموع با احتساب جزایر، ۸ هزار تخت اقامتگاهی، ۲ هزار و ۷۴۳ کلاس درس و ۴۵ بوستان برای اسکان میهمانان مهیا شده که تقویت روشنایی و استقرار ۱۰۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در محل های اسکان نیز انجام شده است.
رییس ستاد اجرایی خدمات سفر استان هرمزگان باتوجه به احتمال وزش باد و بارندگی در ایام نوروز تاکیدکرد: ۲۸ سالن ورزشی نیز برای پشتیبانی و بهرهبرداری در مواقع بحران جهت اسکان اضطراری مردم و مسافران درنظر گرفته شده است.
دوستی سفرهای دریایی را بخش عمده سفرهای هرمزگان عنوان کرد و گفت: ناوگان حمل و نقل دریایی استان با پیش بینی حدود ۹۰ شناور شامل ۴۳ شناور مسافربری با ظرفیت ۴ هزار و ۷۰۷ نفر و ۴۶ لندینگکرافت برای جابجایی روزانه ۱۹۰۰ خودرو، سفرهای دریایی مسافران را تسهیل کرده است.
رییس ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان اضافهکرد: امسال علاوه بر جزایر کیش، قشم، هرمز، لارک، هنگام و بوموسی؛ پوششهای کنترلی و خدمات سفر را در جزیره شیدور که علی رغم محدودیتهای محیطزیستی با گردشگران غیرمجاز روبرو بود نیز فراهم کردیم تا امنیت مسافران آن منطقه تامین شود.
دوستی در گزارش خود به ستاد مرکزی از آمادهباش ۲۴ ایستگاه غواصی، ۳۵ ایستگاه همیار ناجی ،۶۳ اکیپ راهداری، ۱۷ مرکز ثابت و ۱۱ مرکز سیار هلالاحمر در استان خبر داد و افزود: یکی از کارهای خوبی که امسال توسط جمعیت هلال احمر در استان انجام شده راهاندازی ۱۳ پست فاخر در مراکز جمعیتپذیر استان است که رویکردِ برپایی خیمه نماز، معرفی رویدادها و اماکن دیدنی استان، اجرای پویش بهرفت و توضیح رفتارهای مناسب ترافیکی همچنین اطلاع رسانی درخصوص نقاط حادثه خیز استان را دنبال میکنند.
استاندار هرمزگان در پایان اصلاح نقاط حادثهخیز جهت کاهش سوانح جادهای را الزامی دانسته و گفت: ارزیابی عملکردها در رفع نقاط حادثهخیز طبق سنجش تعدادی است که مدیران را بیشتر به سمت رفع نقاط حادثه خیز کم هزینه برای بالابردن آمار ترغیب می کند، تجدیدنظر در این حوزه و سنجش اصلاح نقاط حادثهخیز بر اساس متوسط تعداد مجروحان و جانباختگان می تواند باعث کاهش ملموستر آمار تلفات جادهای شود.