گلسار- یک فعال قرآنی گفت: برخی خانواده‌ها علاقه مند هستند که به جای قرآن فرزندان خود را در کلاس‌های دیگری ثبت نام کنند در حالی که کودکان در بستر رشد بیش از هر چیز به قرآن نیاز دارند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: قرآن کریم، کتابی آسمانی و انسان ساز است که در همواره در طول تاریخ مسیر درست را به انسان‌ها نشان می‌دهد. عرصه‌های قرآن کریم، بسترهای فروزان انوار رحمت الهی است که قلب‌های شیفته حکمت از آن حظ وافر می‌برند و این خود افتخاری بس عظیم است.

با توجه به اینکه انس با قرآن کریم می‌تواند تأثیر بسیاری در زندگی بشر داشته باشد، قرائت آن باید در برنامه روزانه ما گنجانده شود که ماه مبارک رمضان که ماه عبادت، عبودیت و بندگی خداوند به شمار می‌رود، بهترین فرصت برای این امر و پرداختن بیشتر به مباحث قرآنی و نهادینه کردن آنها در زندگی است.

در این راستا ویژه برنامه تلویزیونی محفل که یک برنامه استعدادیابی قرآنی است از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان هر شب از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این برنامه در سال گذشته توانست بسیاری از مخاطبان به ویژه کودکان و نوجوانان را به حفظ و تلاوت قرآن کریم علاقه مند کند.

«نجمه سلطانیان» مربی قرآن البرزی که یکی از سوژه‌های محفلی است، وی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: از سال ۱۳۸۵ در حال تدریس رشته مفاهیم، روخوانی و روان خوانی قرآن کریم در دارالقرآن کوثر ولایت طه شهر گلسار هستم. انگیزه من از ورود به این عرصه، خدمت به قرآن و مأنوس شدن با آن بوده است.

وی با اشاره به شرکت در مسابقات قرآنی در رشته‌های تفسیر و مفاهیم و تفسیر سوره‌های موضوعی قرآن بیان کرد: مهمترین دغدغه من در مسیر فعالیتم این است که انس بسیاری با قرآن کریم داشته باشیم و آموزه‌های آن را در زندگی خود به کار ببرم.

این فعال قرآنی پدر و همسرش را مشوق‌های خود در این مسیر دانست و مطرح کرد: فعالیت در این زمینه تأثیر بسیاری در زندگی من داشته زیرا امور قرآنی می‌تواند راه زندگی انسان را روشن کند و اگر به عقب بازگردم قطعاً باز هم این حوزه را انتخاب می‌کنم.

سلطانیان با بیان اینکه قرآن کریم در هر برهه‌ای آینده ساز بشر است، کهنگی در آن وجود ندارد و روز به روز مطالب وسیع‌تر و فصیح تری را به انسان می‌آموزد، افزود: کلاس‌های تدبر در استان البرز بسیار کم برگزار می‌شود و وضعیت موجود، آنگونه که باید و شاید نیست.

وی ادامه داد: برخی خانواده‌ها علاقه مند هستند که به جای قرآن کریم فرزندان خود را در کلاس‌های دیگری ثبت نام کنند در حالی که کودکان و نوجوانان در بستر رشد بیش از هر چیز به قرآن نیاز دارند که امیدوارم با ترویج فعالیت‌های قرآنی شاهد بهبود این وضعیت باشیم.

این فعال قرآنی عنوان کرد: پیشنهاد من برای گسترش فعالیت‌های قرآنی، جذب بیشتر افراد به ویژه جوانان و علاقه مند کردن آنها به انجام فعالیت‌های قرآنی و عمل به آنها و تبلیغات گسترده است تا مردم بیشتر جذب قرآن شوند و این موضوع برای آنها جذابیت داشته باشد.

وی اجرای طرح زندگی با آیه‌ها را بسیار عالی توصیف و بیان کرد: مسابقه‌هایی که در طرح «زندگی با آیه ها» برگزار می‌شود، موجب شده بسیاری از والدین و فرزندان آنها با این طرح آشنا شوند و به دنبال یافتن پاسخ سوالات باشند و در واقع به چالش کشیده شوند. روزانه هزاران نفر در این مسابقه‌ها شرکت می‌کنند.

سلطانیان در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: قرآن کریم مانند یک اقیانوس است که هر کس به فراخور حال خویش از آن سیراب می‌شود. امید آن می‌رود که خداوند روز به روز توفیقات ما را در زمینه‌های قرآنی افزایش دهد و بیشتر بتوانیم با این کتاب آسمانی مأنوس شویم.