سنندج_امام جمعه سنندج گفت: مشارکت مردم در روز قدس پیام ایمان، باور، مسجد دوستی و حمایت از قبله اول مسلمانان را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران مسجد جامع سنندج اظهار کرد: ماه رمضان، ماه رحمت، برکت، مغفرت و عبادت است و باید از فیوضات این ماه مبارک بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به حضور گردشگران در این استان بیان کرد: عطوفت و مهربانی و مهمان‌نوازی مردم کردستان و همچنین ایجاد امنیت توسط نیروهای نظامی و انتظامی منجر به ورود گردشگران و مسافران نوروزی به این استان شده است که قابل تحسین است.

وی یادآور شد: کردستان سرزمین، علم، عرفان و ایمان است و باید دینداری و ایمان مردم این استان همچنان پررنگ باشد و باور مردم کردستان به پیامبر و اهل بیت نمود یابد.

لزوم حفظ حرمت ماه مبارک رمضان

امام جمعه سنندج، حفظ حرمت ماه رمضان و جلوگیری از حرمت‌شکنی در این ماه مبارک را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید مراقب باشیم که حرمت‌شکنی نکنیم تا حرمت‌مان نزد پروردگار حفظ بماند.

ماموستا رستمی با اشاره به روز قدس و دفاع مردم مظلوم فلسطین از دین، کرامت و مسجدشان، افزود: مشارکت مردم در روز قدس پیام ایمان، باور، مسجد دوستی و حمایت از قبله اول مسلمانان را نشان می‌دهد و جنایات رژیم صهیونیستی را به تصویر می‌کشد.

تقویت اقتصادی نیاز به مهارت و مدیریت درست دارد

وی همچنین با اشاره به اهمیت شعار سال نیز بیان کرد: اگر در کار اقتصادی قدم بگذاریم کشور به ترقی و تعالی پیش می‌برد و تقویت اقتصادی نیاز به تفکر و آینده نگری، کارشناسی، مهارت، مدیریت و زیرساخت است تا محقق شود و باید از منابع خدادادی، معادن، اماکن گردشگری، جوانان نخبه و تحصیلکرده و کارشناسان بهره ببریم.

امام جمعه سنندج افزود: دشمن به دنبال تخریب اقتصاد مملکت است و باید برای تولید با جهاد و تلاش عمل کنیم.

دین مبین اسلام مخالف قاچاق سازمان یافته است

وی دین مبین اسلام را مخالف قاچاق سازمان یافته دانست و گفت: عدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مشروبات الکی و قاچاق کالا خیانت است.

ماموستا رستمی تصریح کرد: قاچاق از بزرگترین آسیب‌ها به چرخه اقتصاد و تولید کشور است و مقابله با آن موجب تولید بیشتر می‌شود.

وی از برپایی میزخدمت ادارات در حاشیه نماز جمعه در مسجد جامع سنندج را ستودنی خواند و گفت: این مهم بیانگر توجه به خواست مردم است و باید استمرار یابد.