به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود محمودی در نماز ججمعه کنگان با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان امیرالمومنین علی علیه السلام اظهار کرد: امام علی (علیه السلام) پرورش یافته مکتب نبی مکرم اسلام، شخصیتی دولی و بین المللی که محبوب و مقبول همه ادیان و مذاهب است.
وی افزود: در عظمت مولای دو عالم همین بس که دوست و دشمن مدح او گفته اند.
خطیب جمعه کنگان بیان داشت: امیرالمومنین شیوه حکومت داری را به همه زمامداران عالم یاد داد و سفارشات او و شیوه و سیره زندگانی او بویژه در حوزه گره گشایی از کار مردم، رسیدگی به فقرا و ایتام و ساده زیستی درسی برای همگان است.
محمودی به شب قدر و فضیلت لیالی قدر در آئینه آیات و روایات اشاره و با عنوان اینکه عمل در شب قدر ارزشی مضاعف و شب قدر شب بخشیده شدن و تطهیر ذنوب در دریای غفران الهی است گفت: شب قدر فرصتی برای بازگشت به سوی خدا، توبه و انابه و پیمودن طریق راستی است.
خطیب جمعه کنگان افزود: شب قدر شب قرآن صامت و قرآن ناطق است و همه باید به قرآن کریم توجه و عمل و هم با امام زمان که قرآن ناطق است انس پیدا کنیم.
وی با اشاره به نامگذاری روز ۱۹ رمضان به نام روز نهج البلاغه و با عنوان این مطلب که بزرگان دیگر مذاهب و نیز شخصیتهای برجسته ادیان دیگر مکرر نهج البلاغه را مطالعه و درباره آن شرحهای متعدد نوشتند، افزود: روز نهج البلاغه فرصتی برای بازگشت و رجوع و مطالعه نهج البلاغه است.
امام جمعه کنگان بیان کرد: پیشنهاد میشود مؤسسات و مراکز و خانههای قرآنی بخشی از کار خود را به حوزه نهج البلاغه اختصاص دهند.
محمودی گریزی به وضعیت سواحل و عدم رعایت حدود دین در ماه مبارک رمضان زد و گفت: هم مردم و هم مسئولان بایستی با ورودی جدی مانع هنجارشکنی شوند و اجازه ندهند عدهای حدود دین را زیر پا بگذارند.
وی در ادامه با گرامیداشت روز ۱۲ فروردین و عنوان این مهم که تشکیل حکومت اسلامی آمال انبیا و اولیای الهی بوده گفت: جمهوریت به نظام مقبولیت و اسلامیت به نظام مشروعیت می بخشد.
خطیب جمعه کنگان با اشاره به دشمنی دشمنان با جمهوری اسلامی و نیز از طرفی لزوم توجه به مبانی اصیل جمهوری اسلامی افزود: همه بایستی تلاش کنند که مبانی و قوانین کشور در مرحله عمل عینیت بخشیده شود.
محمودی به شعار سال و مسئله جهش تولید با مشارکت مردم اشاره و با عنوان این مسئله که هیچ دولتی بدون مشارکت مردم نمیتواند اقتصاد کشور را حل کند گفت: دولت و مجلس با عدم ارائه قوانین سخت و دست و پاگیر در مسیر سرمایه گذاران، زمینه و بستر را برای مشارکت بهتر و بیشتر مردم در نهضت جهش تولید را فراهم نمایند.