به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه گزیده پوسترهای جمعی از هنرمندان ایرانی با عنوان «طوفان الفن» با موضوع نبرد قهرمانانه «طوفان الاقصی» در بیروت برگزار شد. این نمایشگاه به همت گروه هنری پلاکت و حمایت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان و همراهی حرکت مقاومت اسلامی فلسطین؛ «حماس» در بیروت برگزار شد.
در نمایشگاه «طوفان الفن» ۵۰ اثر طراحی پوستر و تصویرسازی که گزیدهای از بیش از ۷۰۰ اثر طراحی شده با موضوع «طوفان الاقصی» توسط هنرمندان ایرانی بود، به نمایش درآمده است. این نمایشگاه تا نیمه فروردین سال ۱۴۰۳ به شکل ادواری، ابتدا در باشگاه اسلامی الأقصی در مخیم فلسطینی برج البراجنه، سپس در مرکز شهرداری الغبیری بیروت و پس از آن در مرکز فرهنگی معارف سعد، در شهر صیدا به نمایش درخواهد آمد.
این نمایشگاه در اردوگاه برج البراجنه، پس از نواخته شدن سرودهای ملی فلسطین، لبنان و ایران، با حضور شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و سخنرانی نمایندگان حماس و حزب الله و نیز علی قصیر از لبنان و محمد کوثرانی از فلسطین و با حضور هنرمندان جوان ایرانی عرصه مقاومت؛ علی حیاتی، صابر شیخ رضایی، حامد مغروری و محسن نصرالله آغاز به کار کرد.
همچنین در ادامه حضور هنرمندان ایرانی در لبنان، دوره آموزشی و کارگاهی پنج روزه توان افزایی طراحی گرافیک و رسانه برای هنرجویان فلسطینی ساکن اردوگاههای شمال و جنوب بیروت و نیز هنرجویان لبنانی در آکادمی لبنانی مهارت و هنر در مرکز جمعیت کشافة امام مهدی (عج) برگزار شد که صابر شیخ رضایی، حامد مغروری و علی حیاتی اساتید این کارگاه بودند و در پایان دوره اول، مدارک مرتبط معتبر از سوی مرکز فرهنگی و وزارت کار لبنان به هنرجویان اعطا شد.
برای تماشای ویدئویی از این کارگاه آموزشی گرافیک روی عکس زیر کلیک کنید.
این هنرمندان در حاشیه این دوره آموزشی و نمایشگاهی، پس از زیارت روضه الشهدای قدیم و جدید بیروت، دیدارهایی با خانوادههای شهدای حوادث پس از هفت اکتبر فلسطین و تهاجمات رژیم غاصب به جنوب لبنان داشتند و پس از بازدید از نمایشگاه گنجینه قرآنی صُحف در بیروت، از نمایشگاه نقاشی بانوی هنرمند لبنانی؛ سُهی صباغ با عنوان «علی طریق القدس» درباره استکبارستیزی و حمایت از جبهه جهانی مقاومت و محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه، با حضور رایزن فرهنگی ایران در لبنان حجت الاسلام سیدکمیل باقرزاده در مرکز فرهنگی روزنامه السفیر، بازدید کردند.
طراحی پوستر نمایشگاه «طوفان الفن» نیز توسط مسعود نجابتی طراحی شده است.