به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی، عصر سه شنبه در دومین جلسه هماهنگی آیین نامه اجرایی ماده 63 قانون برنامه چهارم توسعه کشور در ساری افزود: 25 هزار میلیارد تومان از این سرمایه گذاری در گردشگری، سهم بخش خصوصی و پنج هزار میلیارد تومان سهم دولت است.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این میزان سرمایه گذاری باید تا پایان برنامه چهارم محقق شود.
معاون سرمایه گذاری و طرح های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه، امسال هفت هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در قالب سه سرفصل برای سرمایه گذاری اختصاص خواهد یافت، عنوان کرد: سه هزار میلیارد تومان از این تسهیلات یارانه دار، سه هزار میلیارد تومان از منابع عمومی بانک ها بدون یارانه و هزار و 500 میلیارد تومان در قالب اختصاص یارانه برای طرح های کوچک هزینه می شود.
موسوی با بیان اینکه ظرفیت های توسعه گردشگری استانهای شمالی به مراتب بیشتر از سایر استانهای کشور است، یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی، آمادگی اعطای تسهیلات تا سقف هزار میلیارد تومان برای هر یک از استانهای شمالی در بخش گردشگری در سال جاری را دارد.
وی با اعلام این که امسال نزدیک به 400 میلیارد تومان تسهیلات مصوب برای اجرای طرح های گردشگری در مازندران هزینه می شود، اظهار داشت: تمامی پروژه های گردشگری برای اجرا به بخش خصوصی واگذار می شود.
موسوی با بیان اینکه، پروژه های شرکت توسعه گردشگری آماده واگذاری به سرمایه گذار بخش خصوصی در حوزه گردشگری است، یادآور شد: در صورت استفاده اصولی و بهینه از اعتبارات فوق، افق های موفق توسعه گردشگری و جلب و جذب توریسم در استانهای شمالی طی سالهای گذشته حادث می شود.
معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در بخش دیگری از سخنانش از بررسی پرونده های جدید جهت انعقاد قرارداد برای سرمایه گذار خارجی در حوزه توریسم کشور خبر داد و گفت: پروژه های گل شرق کیش و ایران توسعه تهران از جمله پروژه های شاخصی است که سرمایه گذار خارجی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در کشور اعلام کرده است.
به گفته وی، پروژه گل شرق کیش بزرگترین پروژه گردشگری کشور طی دوران اخیر خواهد بود.