به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، گفت: در این قراردادها از طریق واگذاری پساب تصفیهخانههای فاضلاب به صنایع بزرگ و کوچک، سرمایهگذاری به میزان بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان با حجم ۴۷ میلیون مترمکعب در سال در بخش تکمیل و توسعه زیرساختها و طرحهای فاضلاب صورت خواهد گرفت.
وی تعداد این قراردادها را ۱۴ عدد عنوان کرد و ادامه داد: با اجرای این قراردادها بخشی از نیاز آبی صنایع بزرگ تأمین و استفاده از آب متعارف در صنایع ۷ استان کشور حذف میشود.
مدیرعامل آبفای کشور همچنین به بهرهبرداری از پروژههای آب و فاضلاب استان تهران با اعتباری بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان با حضور رئیس جمهوری اشاره و خاطرنشان کرد: این پروژهها شامل ۵,۰۰۰ میلیارد تومان طرحهای آب برای افزایش ظرفیت تأمین آب شرب و ۱۲ هزار میلیارد تومان طرحهای مربوط به پروژه فاضلاب شهر تهران است.
امینی اضافه کرد: این پروژهها نقش مهمی در آبرسانی و بهبود شاخص بهرهمندی از شبکه فاضلاب در استان تهران خواهند داشت و شامل افتتاح مرکز کنترل و پایش فاضلاب شهر تهران، بزرگترین و مجهزترین مرکز امداد فاضلاب در سطح کشور، افزایش ظرفیت تصفیهخانه ششم آب شرب تهران به میزان ۱۲۵۰ لیتر بر ثانیه، بهرهبرداری از طرح توسعه شبکه فاضلاب نیمه غربی تهران برای پوشش ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت تهران است.
به گفته مدیرعامل آبفای کشور توسعه مخازن ذخیره آب به میزان ۲۲۲ هزار مترمکعب، تکمیل ۳۲ کیلومتر از طرح آبرسانی الغدیر و اصلاح ۸۶ کیلومتر شبکه توزیع آب شرب تهران از دیگر طرحهایی است (۲۳ فروردین) افتتاح میشود.