رئیس فدراسیون تیراندازی با تاکید بر نداشتن امکانات و تجهیزات لازم ابراز امیدواری کرد با توجه ویژه مسئولان سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک این رشته از مظلومیت خارج شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حیدری در نشست خبری که در سالن جلسات دفتر امورمشترک فدراسیون های ورزشی برگزار شد، با انتقاد از نداشتن امکانات و تجهیزات کافی در ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه ما امکانات لازم برای گسترش و عمومی کردن این ورزش را نداریم و بسیاری از مردم و حتی اهالی ورزش کمترین اطلاعاتی در مورد قوانین و تفاوت رشته ها و ماده های این ورزش ندارند.

اسدالله حیدری به نداشتن سرمربی خارجی برای تیم ملی اشاره کرد و افزود: در مسابقات آسیایی که هفته گذشته درکویت برگزار شد با یک مربی چینی صحبت کردیم و خواستار حضور او در تیم ملی ایران شدیم اما اولین سوالی که او از ما پرسید بحث امکانات و سالن های مجهز بود که پاسخ ما مشخص است!!

وی افزود: واقعیت این است که ما سالن استاندارد نداریم که بتوانیم میزبان مسابقات قهرمانی آسیا، جهان و یا حتی همبستگی کشورهای اسلامی باشیم.

حیدری با طرح این پرسش  که آیا مسئولان ورزش ما رشته تیراندازی را مثل رشته هایی دیگر مانند فوتبال می شناسند؟ خاطرنشان کرد: اگر 20 سال پیش سرمایه گذاری خوبی روی این رشته انجام می شد الان شرمنده مردم نمی شدیم. امکانات فعلی تیراندازی مثل این است که سالن گل کوچک داشته باشیم آنوقت بخواهیم فوتبال حرفه ای را دنبال کنیم. مگر می شود در سالنی که مانند انباری است و موش باعث برهم زدن مسابقات می شود تمرین کرد و مسابقه داد؟!

حیدری با بیان اینکه این فدراسیون قبلا  32 سالن داشت اما الان با کمک بسیاری از بخش های خصوصی یا نهادهای دولتی مانند ناجا و ارتش و سپاه و بسیج این تعداد به 260 سالن رسیده است خاطر نشان کرد: با تمام تلاشی که صورت گرفته اما هیچ کدام ازاین سالنها استاندارد نیست و تنها برای تفریح خوبند. سالن آزادی تنها سالن ماست که با یک بارندگی خراب شده و قابل استفاده نیست. با وجود دستور و اعتباری هم که آقای علی آبادی برای احداث سالن 80 خطه دادند متاسفانه این دستور هم اجرا نشد و نمی دانم چطور می خواهیم میزبان بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی باشیم؟

حیدری در ادامه نشست خبری خود با رسانه های گروهی با بیان اینکه اگر مدال آوری را نمره 20 بدانیم ما در آسیا نمره 20 نگرفتیم اما معدل تیراندازان ما درمجموع خوب بوده گفت: مسئولین سازمان تربیت بدنی اگر می خواهند 132 مدال تیراندازی را بگیرند باید به زیر ساختهای این رشته توجه کنند. اگر ضعف مدیریتی باشد من قبول دارم اما بخشی از این اتفاقات به ما برمی گردد و 70 درصد از مشکلات به دلیل کمبودها و مشکلاتی است که ما برای تهیه تجهیزات و سالنها داریم.

رئیس فدراسیون تیراندازی ادامه داد: من ارزشیابی های انجام شده برای انتخاب فدراسیون های برتر را قبول ندارم این ارزشیابی ها در اتاقهای در بسته بوده است.  در شرایطی که کمیته ملی المپیک تنها 50 میلیون تومان از اعتبارات سال 86 را آن هم در نیمه دوم سال به ما داده  ولی ما برای اردوهای خود از ابتدای سال بیش از280میلیون هزینه کرده ایم . قرار بود اواخر سال 84 یک میلیون و 100 هزار فشنگ از سوی کمیته ملی المپیک برایمان تهیه شود، اما این اتفاق نیفتاد و دیدند که چه مشکلات و موانعی بر سر راه ما وجود دارد. ما کدام اعتبارات را جذب کرده ا یم که نتوانسته ایم در سرفصل های خود هزینه اش کنیم؟

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص مبالغی که قرار بود از سوی کشتیرانی به تیراندازی برسد اما به فوتبال رسید گفت: از وزیر بازرگانی تقاضا کردیم کشتیرانی اسپانسر ما شود که قرار بود طی این قرارداد 400 میلیون به ما بدهند اما به دنبال اظهار نظر یکی از مسئولین این مبلغ به فوتبال پرداخت شد.  

حیدری دربخش دیگری نشست خبری اش با تشکر رسانه ها از خداحافظی حرف زد و خاطر نشان کرد: از زمان آمدن آقای علی آبادی شایعه برکناری ام بر سر زبانها افتاد. در دوحه این موضوع تقویت شد و همچنان این شایعه ادامه دارد. مطرح شدن این موضوع بر تیراندازی ما هم تزلزل ایجاد می کند. با وجود این همه نامهربانی من یک مسئولم و استعفا در این مقطع مفهومی برایم ندارد.  

رئیس فدراسیون تیراندازی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه حکم سرپرستی سردار هاشمی برای فدراسیون تیراندازی صادر شده اما سازمان در انتظار استعفای شماست گفت: هاشمی فرد آگاه و معتقدی است. قبلا معاون شهردار بود و اگر سازمان بخواهد مسئولی دراین بخش بگذارد این فرد بهترین است.  هرجایی هم باشم از وی دفاع می کنم. اما تا وقتی فردی مسئولیت دارد جفاست که عملکردش با آمدن دیگری یا صحبت های حاشیه ای تضعیف شود.