فرشید بزرگ نیا در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شاهد اجراهای بسیار خوب از هفت نمایش بودیم.
وی افزود: در دورههای قبل نیز به عنوان داور حضور داشتم اما در دوره چهارم همایش، سطح کارها به لحاظ فنی تغییر پیدا کرده و نمایشها جدیتر گرفته شده که البته دلیل این امر حمایت حوزه هنری از این جریان بوده است.
داور چهارمین همایش تئاتر تک در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: آنچه از سوی هیأت داوران و دیگر دوستان مطرح و با آن موافقت شد، آغاز به کار دبیرخانه جشنواره پنجم است، پیشنهاد میشود این دبیرخانه از فردا شروع به کار کند، زیرا این مساله در برگزاری همایش، ارتقای تئاتر و نیرو سازی تأثیرگذار است.
بزرگ نیا عنوان کرد: یکی از مسائلی که در تئاتر وجود ندارد هنر گفتوگو است، حتی در بین گروههایی که در عرصه تئاتر فعالیت دارند گفتوگویی شکل نمیگیرد، این در حالی است که در بسیاری از استانها در میان گروههایی که نمایش آماده میکنند، فرهنگ گفتوگو با نویسنده و کارگردان وجود دارد و آنان آزادانه میتوانند اجراها را مشاهده کنند، این امر نشان میدهد هنرمندان تئاتر به هنر گفتوگو نیاز دارند، باید مسائلی که وجود دارد کنار گذاشته شود.
وی خاطرنشان کرد: تئاتر با گفتوگو شکل میگیرد، زیرا گفتوگو موجب تقابل و تعامل میشود، بنابراین لازم است تئاتر جایگاه خود را ارتقا دهد، حضور پررنگ خانمها در این دوره بی نظیر بود که جای تقدیر و تشکر دارد.
داور چهارمین همایش تئاتر تک در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: آنچه در این دوره از جشنواره وجود داشته حضور نویسندگان بومی است، یکی از معضلات تئاتر ایران، نبود نویسنده خوب است، از بین هفت اثر اجرا شده ۴ اثر از نویسندگان نمایشها بومی بودند، باید این مساله را به فال نیک گرفت و تقویت کرد، امیدواریم ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با تعامل حوزه هنری این استان از نمایشنامه نویسان حمایت کنند، تا اعتبار خوبی به گروههای فعال تزریق شود.
بزرگ نیا در مورد تئاتر تک بیان کرد: تئاتر تک گونهها و زیرشاخههای زیادی دارد و باید نگاه هنرمندان جدیتر و علمیتر باشد.