بیرجند-یک مشاور و فعال فضای مجازی در یادداشتی بر توجه به مقوله حجاب وارزش های دینی در تولید محصولات فرهنگی و سینمایی تاکید کرد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: عفت دلاکه، مشاور، روانشناس و فعال فضای مجازی در یادداشتی که در اختیار مهر قرار داده است درباره نقش دستگاه‌های فرهنگی در نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نوشت:

«بر اساس قانون، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر مبنای سیاستگذاری، اداره و نظارت بر محتوا و اجرای مجموعه‌های فرهنگی و هنری و تبلیغاتی، کتب و انتشارات، مطبوعات و خبرگزاری‌ها، امور سینمایی و سمعی و بصری، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری در داخل و خارج کشور، بنیانگذاری شده است تا طبق مفاد ماده ۱، در جهت رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی، استقلال فرهنگی و مصونیت جامعه از نفوذ فرهنگ اجانب، رواج فرهنگ و هنر اسلامی و حتی آگاهی جهانیان نسبت به مبانی و مظاهر و اهداف انقلاب اسلامی، تلاش کند.

بنا بر این تخصصی‌ترین نهاد کشور در امور فرهنگی جامعه را باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست، لذا به همین میزان انتظار می‌رود تا بر اساس وظایفی که طبق قانون بر عهده دارد و به وسیله ابزار قوی و فراوانی که در حیطه قدرت و مسؤولیت او است، به تقویت و ترویج یکی از واجبات الهی و شعائر دینی که از مظاهر جامعه اسلامی به حساب می‌آید، یعنی حجاب و عفاف نیز بپردازد.

پرداختن به این موضوع به طور جدی قطعاً سهم زیادی در رشد فضائل اخلاقی و استقلال فرهنگی جامعه ما خواهد داشت.

از باب نمونه نظارت بر رسانه‌های جمعی امر بسیار مهم و خطیری است. رسانه‌ها در ساختار فرهنگ اجتماعی مردم نقش مهمی دارند و می‌توانند با نوع برنامه‌های خود، آنان را به فساد یا صلاح بکشانند.

کمترین تسامح در اعطای امتیاز کار فرهنگی جهت راه اندازی مؤسسه‌های هنری، نمایش تئاتر و فیلم و انتشار روزنامه، مجله و کتاب، به نفوذ فرهنگ بیگانه و ابتذال اخلاقی می‌انجامد.

کوتاهی در این امر مهم، به طور حتم لطمات سنگین و جدی‌ای بر پیکره جامعه اسلامی وارد خواهد کرد، کما اینکه در دهه اخیر بیشتر شاهد این ناهنجاری هستیم.

اگر در انجام وظایف در این زمینه کوتاهی رخ دهد، لطمه‌های سنگین و بعضاً جبران ناپذیری بر فرهنگ این مرز و بوم بر جای خواهد گذارد.

همچنین گاه در مواردی آثار بی حجابی و بی توجهی به ارزش‌های دینی را برخی آثار سینمایی می‌بینیم و شرح حال فضای مجازی و اینترنتی نیز بر همگان کاملاً روشن و هویداست.

آیا این امور در سقوط و نزول وضع فرهنگی و اخلاقی جامعه ما بی‌تأثیر است؟

راهی که امروزه برخی در پیش گرفته‌اند، راهی است که جوامع غربی مدت هاست دنبال می‌کنند و نتیجه آن سقوط ارزش‌های اخلاقی و سست شدن بنیان خانواده شده است.

خوب است مسؤولین و مردم کشورمان، همه با هم بنگریم که نتیجه و محصول فرهنگ غرب امروزه چیست؟»