به گزارش خبرنگار مهر از شهرکرد، حجتالاسلام والمسلمین مهدی طاهری پیش از ظهر امروز در نشست سیاسی و عملیات روانی ویژه کارکنان تیپ قمر بنیهاشم (ع) اظهار کرد: یکی از عوامل جدی انسجام اجتماعی، غرور ملی و عزت ملی است، که این دو فاکتور جز نقاط اشتراک یک ملت هستند و اگر ملتی همه با هم به چیزی افتخار کنند یا موضوعی را دوست داشته باشند، نشاندهنده انسجام یک ملت است.
وی افزود: وقتی مؤلفههای زیادی در جامعه پیدا شود که باعث افزایش انسجام میشوند، آنگاه شاهد ملتی به هم پیوسته و مقتدر خواهیم بود و قدرت این ملت به دلیل پیوستگیهایی که به هم دارند زیاد میشود، در این صورت جریانها و عواملی که در تولید این مولفهها برای یک ملت مؤثر و نقشآفرین است ارزشمند میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بهصورت کلی جریان نیروهای مسلح و بهصورت خاص پاسداران در سپاه یکی از عوامل ایجاد غرور ملی هستند، گفت: از این جهت در ناخودآگاه این ملت این منزلت اجتماعی وجود دارد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری ادامه داد: در قرآن آمده است که شما اولین کسانی نیستید که در راه خدا مبارزه میکنید و بسیاری از پیامبران خدا بودند که گروههای کثیری به دنبالشان بودند و در راه خدا مبارزه میکردند، در ادامه این آیه آمده که ویژگی این افراد این است که در راه مبارزه گاهی شهید و گاهی زخمی میشدند، اما ضعیف، سست و بیاراده نمیشدند.
وی با بیان اینکه در جایی دیگر از قرآن آمده است که ما به مادر حضرت موسی (ع) الهام کردیم که فرزندنت را شیر بده و به نیل بسپار و وقتی توکل این مادر به خدا شد، هم فرزند به مادر برگشت و هم به پیامبری مبعوث شد، عنوان کرد: این در حالی بود که در باور جریان فرعونی نمیگنجید که خدا به واسطه این فرزند آبآورده فرعون را نابود کند و این نشان میدهد که اساسیترین قدرت توکل و اعتماد به خداوند است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: قرآن به ما آموخته در بسیاری از جاها که ضعیف بودیم خدا به مسلمانان قدرت داده است و نمونه آن جنگ حنین و بدر است که با وجود کم بودن نیروها و قدرت جبهه اسلامی تحقق یافت، در سوره فتح خداوند بلافاصله بعد از پیروزی به مؤمنان دستور استغفار داده و در سوره نصر نیز آمده وقتی دیدید صدای تمدنی شما به همه عالم رسیده و مردم توده توده به سمت شما میآیند، سجده شکر و استغفار کنید.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری یادآور شد: در بسیاری از جاها مانند جنگ احد که مسلمانان به واسطه پیروزی مغرور شدند، پیروزی دوامی نداشت و این جز موارد اولیه تفکر اسلامی است، کسی تصور نمیکرد که جمهوری اسلامی ایران به واسطه پیروزی انقلاب اسلامی پوزه ارتشی را به خاک بمالد که جز برترینها به لحاظ امنیتی و نظامی در دنیا است.
وی با اشاره به سخن امام علی (ع) که میفرماید: «هیچ کس نیست که با دشمن در خانه خود بجنگد، مگر اینکه ذلیل خواهد شد»، بیان کرد: استراتژی اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران این بود که تا میتوانند درگیری با دشمنان را از مرزهای خود دور کنند و برای عمل به این استراتژی باید ۴۰ سال برنامهریزی شود، امروز باید این مسئله بررسی شود که آیا این برنامهریزی به نتیجه رسیده است یا نه.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: در ۴۰ سال گذشته مسائل مختلفی از جریانهای مختلف نسبت به جمهوری اسلامی ایران مطرح بود که چرا در خارج از مرزها هزینههایی صورت میگیرد، اما امروز متوجه شدیم که آن عقلانیت سیاسی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران مبدا این غرور و عزت ملی است، اگر پیشینیان، بزرگان و رهبران ما و رهبر معظم انقلاب اسلامی این دورنظری را نداشتند، امروز وضعیت ما همچون یکی از کشورهای منطقه بود.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری ادامه داد: دو مبنای جدی در فضای ارتباطات و بینالمللی خصوصاً فضای نظامی و امنیتی وجود دارد، مساله موازنه قوا در سالهای گذشته بهصورت جدی بر فضای روابط بینالملل حاکم بوده است که بیشتر در بعد مادی مسائل نظامی مطرح است و نه ابعاد معنوی.
وی عنوان کرد: بعد مادی به این معنا است که قدرت هر کشوری میزان تجهیزات نظامی بیشتری دارد ارزیابی میشود و چون زمانی قدرت اول دنیا آمریکا و شوروی بوده، این کشورها محور تنظیم روابط بینالملل قرار میگرفتند اما با مطرح شدن مسائل حقوق بشر، امکان استفاده از زور به معنای حمله نظامی در دنیا کمرنگ و دیدگاه دومی در دنیا با موضوع موازنه تهدید مطرح شد و این یعنی زمانی که نمیشود به واسطه حضور مؤثر افکار عمومی در دنیا از قدرت نظامی استفاده کرد باید برای دشمنان تهدید و ترسایجاد شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: جریان قدرت جهانی زمانی که احساس کرد امکان استفاده از زور به صورت وسیع برای آنها وجود ندارد جریان معکوسی مانند رژیم صهیونیستی که خارج از تمامی قوانین بینالمللی عمل میکند را ایجاد کردند تا به واسطه آنها اهداف خود را محقق کنند.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری یادآور شد: طی ۷۵ سال گذشته که رژیم صهیونیستی ایجاد شد آمریکا به واسطه این رژیم منحوس که توسط امام خمینی (ره) به یک غده سرطانی تشبیه شده تمامی معادلات در منطقه را تحت تأثیر قرار داد و کار به جایی رسید که طی سالهای گذشته این رژیم نه تنها نسبت به مردم مظلوم فلسطین بلکه نسبت به تمامی مردم منطقه و به صورت خاص نسبت به جمهوری اسلامی ایران دست به جنایاتی میزد.
وی با اشاره به حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه، بیان کرد: این حرکت به منزله حمله به خاک جمهوری اسلامی بود که همین امر نیز واکنش مقتدرانه ایران به این رژیم منحوس را در پی داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: در عملیات وعده صادق بیش از ۳۰۰ پهباد و موشک به سمت رژیم اسرائیلی پرتاب شد اما در این حمله هیچ کودک و زنی کشته نشد، بیمارستان و خانهای نیز تخریب نشد درحالی که در هر حملهای که توسط طرف مقابل انجام شده همیشه ضعیفترین انسانها مورد هدف قرار گرفتهاند و این یعنی ما درحال مخابره این پیام به جهانیان هستیم که ما با عنایت به سیره بزرگان دینی خود به ضعفا صدمه نمیزنیم.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری با بیان اینکه ما در بیان ارزشهای تمدنی خود به قدرت بیشتری نیاز داریم، ادامه داد: امروز خط مقدم درگیری ما یک درگیری تمدنی با ارزشهای آمریکایی است درحقیقت ارزشهای انقلاب اسلامی درحال مصاف با این ارزشهای بیگانه هستند.
وی افزود: امروز جنگهای الکترونیک به یکی از مسائل جدی ما تبدیل شده است که در کنار این مسئله مهم قدرت رسانه قرار گرفته است؛ زمانی که افکار عمومی جامعه ما در مسئله عزت ملی منسجم است عاملی که میتواند آن را از بین ببرد رسانه است و به هر میزان که قدرت نظامی یک کشور بالا باشد اگر افکار عمومی از نظام سیاسی آن کشور حمایت نکند امکان عملیات برون مرزی برای آن کشور مهیا نخواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به رغم اینکه افکار عمومی جامعه ایران درخصوص عملیات وعده صادق منسجم بود اما درصورتی که فضای مجازی مورد رصد قرار میگرفت نیروهایی را مشاهده میکردیم که درحال پیگیری خطر دشمن بودند و اینها همان افرادی هستند که نخست وزیر اسرائیل از آنها به عنوان سرمایههای خود نام برد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری عنوان کرد: جنگ شناختی زمانی است که افکار عمومی به لحاظ معرفتی دچار اشکال شود مرحله دوم این جنگها نیز جنگهای ترکیبی هستند که مسئله تنها شناخت نیست و مسائل گوناگون نظامی، اقتصادی، اجتماعی و… مورد هدف قرار میگیرند اما مرحله سوم این نبرد جنگ مواضع است.
وی اضافه کرد: جنگ مواضع ویژه قشر نخبگان و موثران جامعه است یعنی زمانی که در یک حادثه مواضع تمامی مسئولان نظام یکسان نباشد و اگر در بین نخبگان تصمیمگیر یک جامعه اختلاف نظر وجود داشته باشد انسجام افکار عمومی و قدرت یک نظام سیاسی از بین رفته و زمینه برای نفوذ دشمنان فراهم میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: درجه آزادی عمل و خودمختاری یکی از مهمترین شاخصههایی است که میتوان با استفاده از آن قدرت جمهوری اسلامی را ارزیابی کرد یعنی امروز باید ببینیم آیا جمهوری اسلامی برای تصمیمات خود از جایی اجازه میگیرد؟ خیر، و این بیانگر همان آزادی عمل و خودمختاری است.