سنندج_پیشکسوتان و برگزیدگان رادیو کردستان در مراسمی با حضور مسوولان استان به مناسبت گرامیداشت روز «رادیو» تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه شنبه در مراسم گرامیداشت روز رادیو با حضور در مرکز صدا و سیمای کردستان، پیشاپیش، روز رادیو را به مدیران، گویندگان، تهیه‌کنندگان و همه اصحاب این رسانه شنیداری در کردستان تبریک گفت و اظهار کرد: رادیو گرم‌ترین و پرطرفدارترین رسانه شنیداری با قدرت و متفاوت است که بین مردم جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه هر رسانه‌ای از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که آن را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، افزود: با وجود همه تکنولوژی‌ها و رسانه‌های جدید، رادیو هنوز یک رسانه جمعی پویا و عمومی است.

استاندار کردستان با اشاره به ویژگی‌های رادیو کردستان و تفاوت آن با سایر رسانه‌های ارتباط جمعی در جذب میزان بیشترین مخاطب گفت: صدای استانی کردستان با جذب قریب ۵٠ درصد مخاطب رتبه اول بین تمامی شبکه‌های استانی را کسب کرده و طبق ارزیابی‌ها در شاخص‌های ۱۴ گانه رتبه‌بندی مراکز نیز این رادیو برترین رادیوی کشور شده است که بیانگر خلاقیت این مجموعه و ظرفیت بالای فرهنگ کوردی و فرهنگ‌مندی مردم کردستان است.

زارعی کوشا با ذکر اینکه رادیو برای مخاطب، رسانه‌ای بی واسطه و ماندگار است، افزود: رادیو مرزها را درنوردیده و حتی در دوردست‌ترین نقاط لحظه لحظه رویدادها را در گوش مردم طنین انداز می‌کند و کارکرد مدیران را منعکس و صدای مردم را به مسئولان می‌رساند و بارسنگین مخابره تحولات را به دوش می‌کشد.

طبق اظهارات وی، رادیو همچنان به عنوان یک رسانه قدیمی به واسطه فضای گرمی که در برنامه‌های آن هست با قدرت انتشار اخبار موثق و با اتکا به مزیت در دسترس بودن محبوب همگان است، تصریح کرد: امید که ارتباط تنگاتنگ بین رادیو و مخاطبانش همچنان مستحکم باقی بماند و رادیو کردستان نیز همواره در کشور از لحاظ محتوایی پیشتاز باشد.

در این مراسم از پیشکسوتان و برگزیدگان رادیو کردستان تجلیل شد.

گفتنی است؛ بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما در اسفند ماه ۱۴۰۲ شبکه استانی سیمای کردستان با ۷۸ درصد مخاطب با رشد حداقل ۲۰ درصدی مخاطب مواجه بوده که نشان از تقویت غنا و محتوای برنامه‌ها و همچنین توجه به سلایق و علایق مخاطبان دارد.

صدای استانی کردستان نیز رتبه اول را در بین تمامی شبکه‌های استانی کسب کرده است و در شاخص‌های ۱۴ گانه رتبه‌بندی مراکز نیز، این رادیو برترین و پر مخاطب‌ترین شبکه کشور شد.

اولین فرستنده عمومی رادیو در ایران در ۴ اردیبهشت ماه سال ۱۳۱۹ در تهران گشایش یافت و اولین میکروفن‌های رادیو روشن شد و اکنون رادیو در آستانه ۸۴ سالگی هنوزم رسانه‌ای اختصاصی، فاخر و مهم برای همگان است.

با توجه به اینکه میراث دیداری شنیداری ملل و اقوام و گروه‌ها، بخش مهمی از هویت تاریخی بشر محسوب می‌شود یونسکو با نامگذاری روزی به نام میراث دیداری شنیداری، سعی در جلب توجه همگانی به اهمیت شناسایی وحفاظت از این میراث دارد.