به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، تخمین زده می شود سدیم هزار بار فراوان تر از لیتیوم باشد. بنابراین دستگاه های ذخیره انرژی الکتروشیمیایی سدیم یونی بیش از مخازن انرژی الکتروشیمیایی لیتیوم یونی جذاب هستند.
در همین راستا گروهی از محققان به رهبری جونگ کو کانگ از بخش علوم مواد و مهندسی یک ماده آندی که به طور معمول در باتری ها استفاده می شود با کاتدهای مناسب برای ابرخازن ها ادغام کردند.
این ترکیب سبب شد قابلیت ذخیره باتری و همچنین نرخ شارژ و تخلیه شارژ آن ارتقا یابد. تحقیق نشان می دهد باتری مذکور جایگزینی مناسب برای باتری های لیتیوم یونی است.
باتری جدید که از آند و کاتد جدید تشکیل شده یک سلول کامل مونتاژ شده یک دستگاه ذخیره انرژی هیبریدی یون سدیم با کارایی بالا را تشکیل می دهد. به گفته محققان، این دستگاه ویژگیهای چگالی توان ابرخازنها را دارد.
در بیانیه محققان آمده است: توسعه یک باتری هیبریدی با انرژی بالا و تراکم قدرت زیاد نیازمند ارتقای نرخ کند ذخیره انرژی در آند مخصوص باتری و همچنین بهبود ظرفیت اندک کاتد مخصوص ابرخازن ها است.
چنین باتری می تواند تقاضا برای دستگاه های ذخیره انرژی الکتروشیمیایی ارزان قیمت با تراکم انرژی بالا برای عملیات های طولانی که نیازمند یک بار شارژ و قابلیت شارژ سریع هستند را تامین کند. چنین دستگاه هایی کاربردهای وسیعی دارند و در صنایع مختلف از دستگاه های الکترونیکی قابل حمل تا خودروهای برقی و سیستم های وسیع شبکه ای به کار می رود.