حسینعلی خواجه مظفری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی فجرانه تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار دارد.
وی با اشاره به اینکه این طرح شامل ۱۱ قلم کالا برای دهکهای اول تا هفتم قابل اجرا است، افزود: این طرح به صورت ماه به ماه انجام میشود و اگر خانوادهای در طول ماه نتواند از این کالا برگ استفاده کند برای ماه بعدی نمیتواند از سهمیه قبلی خود استفاده کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه دولت قرار نیست پول پاشی کند، گفت: همزمان با افزایش تورم دولت قیمت پایه این اجناس را بر مبنای ۱۴۰۱ گذاشته است و طبق مشورتی که با وزارت بهداشت داشته است قرار شد از این طریق ۱۱ قلم مورد نیاز و اساسی را در سبد خانوارها جای دهد.
وی یادآور شد: بر اساس برآوردهای انجام شده برای اجرای این طرح ۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت در نظر گرفته شد.
خواجه مظفری از اجرای طرح یسنا در بستر طرح کالا برگ خبر داد و اظهار کرد: این طرح شامل مادران شیرده و باردار است که همزمان با طرح کالا برگ در حال اجرایی شدن است.
وی خاطرنشان کرد: طبق پیگیریهایی که در وزارت خانه انجام شده است قرار است روند طرح کالا برگ ادامه دار شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اینکه در مرحله نخست ۹۸.۵ درصد و در مرحله دوم ۷۵.۵ درصد افراد دهک یک تا هفتم از طرح فجرانه و کالا برگ برخوردار شدند، گفت: تا کنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان مردم گلستان از طرح فجرانه کالا برگ بهره مند شدند.
وی یادآور شد: در مجموعه ۶۶۷ هزار خانوار گلستانی یارانه میگیرند که بیشترین یارانه بگیران گلستان در شهرستانهایی چون مراوه تپه، گمشان و کلاله هستند.