به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصههای طبیعی استان تحت مدیریت است.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیعترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.
مرادزاده از اهمیت فعالیت سمنها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیطزیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمنهای زیست محیطی درخواست کرد در زمینههای متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیطزیست بیایند. در زمینههای مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.
حمایت از سمنها و فعالان زیست محیطی
حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی حفاظت محیطزیست استان بوشهر در این نشست از حمایتهای گسترده از فعالیتهای سمنها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاهها و … سمنها شد.
در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمنهای زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.