به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاهها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.
وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستانهای هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایهای مدنظر باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.
در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالبهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.
از این رو مقرر شد دکتر ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاههای هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی ارسال کند.
در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.
دکتر عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوریهای نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی دادهها از فعالیتهای دانشجویی، تحلیل فعالیتهای فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعفها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.
دکتر محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه بندی فرهنگی دانشگاهها، ارتباط با شبکههای اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخصها، سامانه یکپارچهای در دسترس باشد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانهای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارشهای فعالیتهای فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع دادههای آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاستگذاریهای بعدی فراهم شود.