به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا محمدی با بیان اینکه این گوساله شامگاه سه شنبه زاده شد، اظهار داشت: در روزهای آینده نیز گوسالههای دیگری در این سایت متولد خواهند شد.
وی افزود: سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۰ راس گوزن بالغ نر و ماده از این سایت به استان خوزستان منتقل شد و باتوجه بروز خشکسالی و اینکه گوزنهای باقیمانده سایت ایلام در سن باوری و لقاح نبودند، زاد و ولد گوزن زرد ایرانی در سایت احیا و تکثیر "مانشت و قلارنگ" در بهار سال گذشته روی نداد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام یادآور شد: علاوه بر این گوساله تازه متولد شده، تعداد دیگری از گوزنهای ماده سایت مانشت و قلارنگ، روزهای پایانی آبستنی خود را طی میکنند و به تدریج گوسالههای دیگری در این سایت در روزهای آتی متولد خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه سایت مانشت و قلارنگ یکی از موفقترین سایتهای تکثیر و احیای گوزن زرد ایرانی در سطح کشور است، اضافه کرد: در طی سالهای اخیر تاکنون ۵۵ راس گوزن بالغ نر و ماده از ایلام به استانهای خوزستان، یزد و اردبیل ارسال شده است و سال گذشته نیز ۲ راس گوزن نر بالغ از مازنداران به این سایت آورده شد.
وی در خصوص هدف از جابجایی و انتقال گوزنها به دیگر سایتهای کشور، مطرح کرد: برای حفظ سلامت ژنتیکی گوزنها در نسلهای بعدی و کاهش لقاح درون خانوادگی، باید گوزنهای بالغ نر و ماده بین سایتهای مختلف جابجا شوند.