به گزارش خبرنگار مهر، حیدر عزیزنژاد ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور اظهار داشت: نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسانها کاملاً مشهود و نیاز است که با توجه به مشکلات محیطی و اضطرابی که گاهاً برای بعضی از ما به وجود خواهد آمد با مراجعه به این عزیزان و ارائه راهکارها توسط این کارشناسان این مسیر برای ما سهل خواهد شد.
مدیر کل بهزیستی بوشهر یکی از برنامهها و اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامهریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت اجتماعی در سطح استانها دانست و افزود: در این میان ۱ مرکز دولتی در شهرستان بوشهر و ۳۰ مرکز مشاوره غیر دولتی در سطح شهرستانها در زمینههای فردی، خانوادگی، ازدواج، تحصیلی و تربیتی و..... به هم استانیها ارائه خدمت میپردازند.
وی به خدمات مشاوره حضوری و غیر حضوری مراجعه کنندگان در بخشهای دولتی و غیر دولتی اشاره کرد و گفت: در این راستا ۱۸ هزار و ۸۹ نفر در بخش غیر دولتی، هزار و ۲۵۳ نفر در بخش دولتی، ۱۶ هزار و ۳۰۰ نفر با مراجعه به این مراکز خدمات روانشناختی از متخصصان این امر را دریافت کردند.
عزیزنژاد با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی از طریق خط ۱۴۸۰( صدای مشاور) و خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در بهزیستی صورت میگیرد ادامه داد: بیش از ۱۶ هزار و ۳۰۰ نفر با خط هزار و ۴۸۰ و تعداد هفت هزار و ۹۱۴ نفر از خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی جهت بر طرف کردن مشکلات روانشناختی خود بهره مند شدند.
وی به نقش و جایگاه ازدواج جوانان و همچنین ارائه آموزشهای لازم پیش از ازدواج این قشر در جامعه اشاره کرد و تصریح کرد: در سال گذشته بیش از پنج هزار نفر از جوانان استان آموزشهای لازم پیش از ازدواج به تعداد هزار و ۵۵۵ نفر زوج جهت افزایش استحکام روابط زوجین و تعداد پنج هزار و ۲۱۸ نفر تحت آموزشهای مهارتهای زندگی در کلاسهای آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کردند.
مدیر کل بهزیستی استان بوشهر به نقش مراکز در مسئولیتهای اجتماعی اشاره کرد و تاکید کرد: همه مراکز در این امر به عنوان مسئولیت اجتماعی همکاریهای لازم را داشتند.