علیرضا رضایی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در المپیک گفت: تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات قهرمانی آسیا به عنوان قهرمانی رسید اما به نظرم عملکرد کشتیگیران در این مسابقه باید به دو بخش تقسیم شود. در این مسابقه برخی کشتیگیران جوان مثل ابوذری و خواری حضور پیدا کردند و خودشان را محک زدند. برخی کشتیگیران باتجربه دیگر هم مثل رحمان عموزاد و محمد نخودی حضور داشتند که این مسابقات برای آنها حکم مسابقه تدارکاتی را داشت.
وی گفت: کشتیگیران باتجربه که حضورشان را در تیم ملی تثبیت کردند شرایط خوبی داشتند و طبیعی بود که با آمادگی کامل در این مسابقات حاضر نشوند، با این وجود کشتیهای قابل قبولی ارائه دادند. رحمان با حریف مغولی خوب کشتی گرفت. محمد نخودی هم خوب نتیجه گرفت و نشان داد از سطح آسیا بالاتر است. متأسفانه یکی از ایرادهای تیم ملی در وزن ۵۷ کیلوگرم است که در مسابقات گزینشی قاره آسیا هم نتوانستیم به سهمیه برسیم. مشکل این وزن را باید کادر فنی حل کند. کشتیگیران این وزن باید به مسابقات مختلف اعزام شوند تا به آمادگی برسند. ما در این وزن یک ضعف کلی داریم. امیدوارم علیرضا سرلک که کمی از شرایط دور شده بتواند در مسابقات پیش رو خوب نتیجه بگیرد و سهمیه المپیک این وزن را به دست بیاورد.
کارشناس کشتی آزاد عنوان کرد: ما در وزن ۵۷ کیلوگرم کشتیگیران خوب و جوانی داریم، البته آنها کم تجربه هستند و باید به مسابقات مختلف اعزام شوند. برخی ازکشتیگیران وزن ۵۷ کیلوگرم مشکل وزنی دارند که فکر میکنم با اعزام به مسابقات مختلف بتوانند این مشکلات را حل کنند. در مسابقات گزینشی قاره آسیا در دو وزن موفق به کسب سهمیه شدیم. یونس امامی پس از مدتها یک شرایط متفاوتی داشت. او از رخوت و بی تفاوتی خارج شده بود. بسیار کشتیگیر سرحالی شده بود و با انگیزه کشتی گرفت.
وی تأکید کرد: امیرعلی آذرپیرا هم یک روند رو به رشد را در یک سال اخیر شروع کرد و براساس آن پیش میرود. کادر فنی و فدراسیون کشتی اعلام کردند هر کسی سهمیه المپیک بگیرد خودش به این مسابقات اعزام میشود، به نظرم این تصمیم منطقی و درست بود و عملکرد این کشتیگیران هم قابل قبول بود. تصمیم فدراسیون هم درست و به عدالت نزدیک بود.
کارشناس کشتی آزاد در مورد شکست تیلور و از دست دادن المپیک پاریس گفت: تیلور حریف شناخته شده و سختی برای وزن ۸۶ کیلوگرم بود. انتخاب نشدن او برای المپیک اتفاق خوبی برای کشتیگیران ما بود، اما نباید حریف او را دست کم گرفت. به نظرم رقابت با این کشتیگیر سختتر خواهد بود. کشتیگیری که بتواند تیلور را شکست دهد و بسیار جنگنده ظاهر شود قطعاً سرسخت است، ضمن اینکه او توانسته در تمامی ردههای سنی قهرمان شود و بسیار کشتیگیر پختهای است. من فکر میکنم کادر فنی باید در آنالیز این کشتی وقت بیشتری بگذارند.
وی بااشاره به تصمیم کادر فنی برای حسن یزدانی و اعزام او به مسابقات مجارستان گفت: شرایط حسن یزدانی بعد از جراحی و نحو کشتی گرفتن او اهمیت زیادی دارد. در کنار حسن کشتیگیر چهره و شناخته شدهای مثل کامران قاسم پور را داریم. کادر فنی باید ابتدا از وضعیت حسن یزدانی مطلع شوند و طبیعی است که این دغدغه را داشته باشد. قطعاً تصمیم گیری در مورد این وزن و دو کشتیگیر آن بسیار سخت خواهد بود. یا باید برخی موانع را پذیرفت یا با بررسی همه جوانب بهترین تصمیم را گرفت.
رضایی عنوان کرد: برگشتن حسن یزدانی به تشک و زمانی که برای او تعیین شده اهمیت زیادی دارد. او برند کشتی ایران است و از کشتیگیران باآبروی ایران است. یزدانی رزومه جهانی دارد بنابراین باید زمانی روی تشک کشتی برود که توان آن را داشته باشد. شخصیت قهرمانی یزدانی بالاتر از هر موضوع دیگری است و نباید خدشهای به آن وارد شود. اگر او شرایط کشتی گرفتن داشته باشد قطعاً کادر فنی این موضوع را لحاظ میکند و با شایستگی به مسابقات اعزام خواهد شد.
رضایی تأکید کرد: حسن یزدانی برند جهانی برای کشتی ایران است و در وهله اول خودش و کادر فنی باید به این فکر کنند که زمانی روی تشک بیاید که شرایط کشتی گرفتن داشته باشد. اگر او به این شرایط برسد طبیعتاً بهترین گزینه در این وزن است. کشتیگیران دیگری هم مثل کامران قاسمپور از سوی کادر فنی مورد ارزیابی قرار میگیرد. امیدوارم یک تصمیم منطقی و خوب که به نفع کشتی و قهرمانان ایران باشد، گرفته شود. همه کشتیگیران ایران شایستگی کسب مدال در المپیک دارند و همه تلاششان را به کار میگیرند. امیدوارم بهترینها برای کشتی ایران رقم بخورد.