به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد برارزاده با بیان اینکه هر گونه بهره برداری از آب شرب بدون کسب مجوز غیر قانونی است گفت: این امر انشعاب غیر مجاز محسوب میشود که براساس قانون، مشترک خاطی به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم میشود.
وی با بیان اینکه این گونه انشعابات منجر به اخلال در امر خدمات رسانی منظم و تضییع حقوق سایر مشترکین، آلودگی و کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی افزود: انشعاب غیر مجاز به دلیل برداشت بی رویه منجر به افت فشار آب نیز خواهد شد.
برارزاده در ادامه سخنانش، به شناسایی سه هزار و ۱۳۶ فقره انشعاب آب غیر مجاز در سطح استان مازندران توسط همکاران شرکت طی سال گذشته اشاره و تصریح کرد: از این تعداد هزار و ۶۹۷ فقره در شهرها و هزار و ۴۳۹ فقره در روستاها شناسایی شد.
وی با تاکید بر اینکه شناسایی انشعابات غیر مجاز با جدیت پیگیری میشود، افزود: از مجموع انشعابات غیرمجاز شناسایی شده در سال گذشته، هزار و ۹۹۶ فقره انشعاب با هزینه ۲۹۵ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال به مجاز تبدیل شدند که بیشترین انشعابات مجاز شده در شهرستان آمل با ۴۱۷ فقره، نور با ۲۹۱ فقره، ساری با ۲۱۰ فقره، نوشهر با ۱۵۷ فقره و چالوس با ۱۵۳ فقره بوده است.
برارزاده خاطرنشان کرد: انشعاب غیر مجاز آب معادل ۴ انشعاب مجاز آب مصرف میکند که این امر به کمبود آب دامن میزند به همین منظور از مشترکان تقاضا میشود به منظور حفظ حقوق شهروندان، ضمن مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت با در دست داشتن مدارک هویتی از جمله شناسنامه، کارت ملی، شماره پرونده مندرج در قبض آب نسبت به درخواست انشعاب آب به صورت قانونی اقدام کنند.