به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سهشنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.
وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامههای آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم میکنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.
وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بیسابقه است.
اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسهای به حال خود رها نشده است.
وی در مورد کاهش سطح دانش دانشآموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانشآموزی علاقهای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آنها انجام میدهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمونها پذیرفته شدند و در رشتههای مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.
وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاسها خالی نماند و بعد از رتبهبندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاههای دیگر هستند.
اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستانهای فنی و حرفهای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیشرو داریم.
وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایهها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرکهای اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دورهای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آنها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آنها را در مسیر فروش قرار میدهیم.